counter

Απώλεια για την Κιάρα Φεράνι: "Χθες, αφού σε αποχαιρέτησα για τελευταία φορά, προσπάθησα να..."

Απώλεια για την Κιάρα Φεράνι: "Χθες, αφού σε αποχαιρέτησα για τελευταία φορά, προσπάθησα να..."
Απώλεια για την Κιάρα Φεράνι: "Χθες, αφού σε αποχαιρέτησα για τελευταία φορά, προσπάθησα να..."

Αντιμέτωπη με μια απώλεια που πρέπει να διαχειριστεί βρίσκεται η Κιάρα Φεράνι, καθώς  έχασε το αγαπημένο της σκυλάκι, τη Matilda, η οποία της κρατούσε παρέα τα τελευταία 13 χρόνια. 

Η Ιταλίδα influencer γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία κοινοποίησε στιγμιότυπα με την τετράποδη φίλη της.  

Διαβάστε επίσης - Κιάρα Φεράνι: Φωτογραφίζεται σε παραλία της Μυκόνου! "Ελλάδα σε αγαπώ"

Κιάρα Φεράνι – Η ανάρτηση για τη σκυλίτσα της που έφυγε από τη ζωή

«Όλα όσα ήθελα να σου πω τα ψιθύρισα στο αυτί σου αυτές τις μέρες, αλλά εσύ ήξερες ήδη τα πάντα.

Σε αυτά τα δεκατρία χρόνια που ήμασταν μαζί ήσουν το κοριτσάκι μου και ταυτόχρονα φίλη μου, πάντα έτοιμη να μου κάνει παρέα και να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπούν όταν το χρειαζόμουν περισσότερο. Μου ήταν αρκετό να σε αγκαλιάσω και να μυρίσω το άρωμά σου για να νιώσω σαν στο σπίτι μου, γιατί αυτό ακριβώς ήσουν πάντα: η οικογένειά μου. Και έκανες ακόμα περισσότερα, «δημιούργησες» αυτό που είναι η οικογένειά μας: ήσουν το «σκυλί της Κιάρα Φεράνι» σε εκείνο το τραγούδι που με έκανε να γνωρίσω τον μπαμπά το 2016. Σκέψου πως αν δεν ήσουν η Matildona μου, πόσα θα ήταν διαφορετικά στη ζωή μου;

Όταν διάλεξα εσένα, μικρό ακόμα κοριτσάκι, δεν πίστευα ποτέ ότι θα συναντούσες τα παιδιά μου, και ήσουν υπέροχη ακόμα και στον ρόλο της "μεγαλύτερης αδερφής": τους έδωσες την εμπειρία της άνευ όρων αγάπης για ένα ζώο που γίνεται οικογένεια.

Χθες, αφού σε αποχαιρέτησα για τελευταία φορά, προσπάθησα να εξηγήσω στον Λέο ότι είχες πάει στον παράδεισο και πάντα θα μας προστατεύεις από ένα μικρό σύννεφο εκεί πάνω. Και με ρώτησε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε το σύννεφο, γιατί έτσι θα μπορούμε πάντα να σε χαιρετάμε.

Ελπίζω να σε έκανα να ζήσεις μια καλή ζωή και να σε έκανα να νιώθεις την αγάπη μου κάθε μέρα, γιατί πάντα ένιωθα τη δική σου. Θα μου λείψουν όλα από σένα Μάτι, θα σε χαιρετάω κάθε μέρα σε εκείνο το σύννεφο. Θα είσαι πάντα το πρώτο μου μωρό», έγραψε η Κιάρα Φεράνι και αποχαιρέτησε την αγαπημένη της Matilda.

Δείτε την ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι:

 

Photo Credits: Instagram - chiaraferragni

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR