counter

Η Ανδρομάχη για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της: "Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου"

Η Ανδρομάχη για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της: "Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου"
Η Ανδρομάχη για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της: "Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ανδρομάχη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της, όταν ήταν έφηβη.

Διαβάστε επίσης! Ανδρομάχη: Έτσι αντέδρασε όταν φλέρταραν τον Γιώργο Λιβάνη μπροστά της

«Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν 16 χρονών. Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Υπήρχε μία επίθεση ιντερνετική. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις του. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή.

Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει, θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος. Πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Οι γονείς δεν περιμένουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί τους. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς με αποτέλεσμα να περάσει ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: “τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν”. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις.

Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη. Η αλήθεια είναι πως από τους γονείς ξεκινά. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο πιο κοντά γίνεται στον άλλο, πρέπει ο άλλος να νιώθει έτοιμος να σου πει το οτιδήποτε. Οι γονείς μου τελικά αντέδρασαν τόσο ψύχραιμα τελικά και χωρίς λόγο δεν τους το έλεγα. Όσον αφορά τις παρέες, επειδή μεγάλωσα σε πένα χωριό – κωμόπολη, για μια μικρή κοινωνία είναι πολύ δύσπεπτο αυτό, δεν είμαι αποδεκτό.  Η αλήθεια είναι πως πολλοί γονείς μπορεί να φοβόντουσαν για τα παιδιά τους και έβλεπα πως με απέφευγαν.

Τα social media έχουν τα αρνητικά τους αλλά έχουν και τη μαγεία τους….Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κοντά στον κόσμο που με ακολουθεί και με στηρίζει, να συζητάω μαζί τους. Υπάρχουν είδη μουσικής που προάγουν τη βία, το lifestyle με τα πολλά χρήματα και τα λοιπά», εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR