counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο δημοσιογράφος που του πήρε τη viral συνέντευξη για την Όλγα Τρέμη ξεκαθαρίζει

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο δημοσιογράφος που του πήρε τη viral συνέντευξη για την Όλγα Τρέμη ξεκαθαρίζει
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο δημοσιογράφος που του πήρε τη viral συνέντευξη για την Όλγα Τρέμη ξεκαθαρίζει

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Όλγα Τρέμηόταν ήταν φοιτητής λέγοντας πως ήταν «ο πρώτος της άνδρας», με τη συνέντευξη αυτή να προκαλεί αντιδράσεις.

Μετά τον σάλο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ηχογραφείται από τον δημοσιογράφο και δεν είδε τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί.   

Δείτε επίσης - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: "Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη"

 Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι απαντά ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μιχάλης Ροδόπουλος, που πήρε τη viral συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα... Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε ο Μιχάλης Ροδόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR