counter

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: "Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη"

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: "Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη"
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: "Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε για την σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη όταν ήταν φοιτητής.

Δείτε επίσης - Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη! "Ήμουν ο πρώτος άνδρας της"

Το πρωί της Τετάρτης η συνέντευξη σχολιάστηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ο παρουσιαστής τότε ανέφερε πως ο δημοσιογράφος που του έκανε τη συνέντευξη  κοινοποίησε όλα αυτά χωρίς την έγκρισή του.  

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη συνέντευξη με την Όλγα Τρέμη

 «Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω…», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε τον διέκοψε και σχολίασε: «Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

«Καταρχήν το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Του περιέγραψα την ιστορία και είχε βγει από πριν, είχα μιλήσει με την Όλγα γύρω από αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά αυτή και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας, επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα, ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη.

Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμα της αν ήθελε να τα πει. Είπα στην κουβέντα μια ιστορία, όπως λέω πάντα ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδη προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δυο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις» είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR