counter

Αλέκος Συσσοβίτης: Παρενέβη στον αέρα του Open- Η απάντησή του στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

Αλέκος Συσσοβίτης: Παρενέβη στον αέρα του Open- Η απάντησή του στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του
Αλέκος Συσσοβίτης: Παρενέβη στον αέρα του Open- Η απάντησή του στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

Ο Αλέκος Συσσοβίτης τη Δευτέρα 30 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη,“Μέρα μεσημέρι με την Μάριον”.

Οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις και σήμερα Τρίτη ζήτησε να παρέμβει μέσω skype στην εκπομπή του Open ώστε να δώσει μια εξήγηση στα όσα είπε.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση στις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη - "Προσπαθούσε να δώσει και επιχειρήματα…"

Τι είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης

«Όταν το άτομο προσπαθεί να ενταχθεί στην κοινωνία, σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, ζήλια, ζήτηση, ένας ερωτισμός ο οποίος ερωτισμός δεν είναι πάντα θετικός ούτε αντιμετωπίζεται ως έτσι, μπορεί να έχει και μια άλλου είδους ένταση, να διεκδικεί κάτι κάποιος από εσένα. Το ζητούμενο όμως είναι ότι αντί να δείχνουμε πάντα τους άλλους με το δάχτυλο, να καταλάβουμε και εμείς τι μέρος ευθύνης έχουμε σε αυτό που συμβαίνει και να καταλάβουμε επίσης ότι αν εμείς δε θέλουμε κάτι, δε θα συμβεί. Στις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά. Στους άντρες όμως… Κι εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις που έβλεπα ότι υπήρχε σκοπιμότητα από πίσω. Αν δεν θέλεις, δεν το κάνεις. Πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος. Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές., είστε ίσως και πιο πανούργες και αυτό είναι πάλι αμφίσημο. Μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο. Σημασία έχει που είναι η ισχύς… Είναι τεράστια κουβέντα. Ο καθένας θέλει κάτι. Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά αλλά είναι πολύ λεπτό το θέμα και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Η απάντηση του Αλέκου Συσσοβίτη στον σάλο που δημιουργήθηκε

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική.  Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Κλείνοντας, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε: «Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR