counter

Αλέξης Παππάς: Η αιχμηρή ανάρτηση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και ο λόγος που αποχώρησε από την θεατρική παράσταση

Αλέξης Παππάς: Η αιχμηρή ανάρτηση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και ο λόγος που αποχώρησε από την θεατρική παράσταση
Αλέξης Παππάς: Η αιχμηρή ανάρτηση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και ο λόγος που αποχώρησε από την θεατρική παράσταση

Από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς, στην οποία θα είχε έναν από τους βασικούς ρόλους.

Η απόφαση αυτή του ηθοποιού έκανε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να ρίξει τα “καρφιά” του στον συνάδελφό του.

Να σημειώσουμε πως στην εν λόγω παράσταση θα πρωταγωνιστεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Δείτε ΕΔΩ! όσα δήλωσε.

Πριν από λίγη ώρα, ο Αλέξης Παππάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το έργο, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου τις οποίες τις θεωρώ ατυχείς και λυπάμαι γι’ αυτές. Θα ήθελα να ενημερώσω το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον Μαυρίκιο πως η λέξη “συμφωνία” συνοδεύεται από κάποιο συμβόλαιο. Εγώ δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο και κατά συνέπεια ποτέ δεν συμφώνησα για συνεργασία στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Ήμασταν σε συνομιλίες και μόνο. Επίσης ποτέ δεν φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω, πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω πώς οποιαδήποτε πρόκληση μου έχει δοθεί μέχρι σήμερα, έχω ανταποκριθεί επαρκέστατα. Ο λόγος για τον οποίο τελικώς δε συμμετείχα στην τιμητική κατά τ’ άλλα για εμένα πρόταση συνεργασίας, είναι το γεγονός ότι οι 20 ημέρες για τις πρόβες δεν είναι επαρκείς για να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι ποτέ δεν έκανα καμία ανάρτηση στα social media σχετικά με το θέμα όπως λέει ο Μαυρίκιος. Τα όσα λέει μου φαίνονται περισσότερο ως μία προσπάθεια να τραβήξει τα βλέμματα παρά να πει την αλήθεια αφού ενημέρωσα αυτόν που έπρεπε, τον μοναδικό αρμόδιο κ. Πλατάκη, ο οποίος είναι ο παραγωγός και όχι τον αναρμόδιο ηθοποιό κ. Μαυρίκιο Μαυρικίου. Εκτός αν είναι όντως παραγωγός (όπως την τελευταία φορά που ανέβασε στο ίδιο θέατρο με τον Λάκη Γαβαλά το ίδιο έργο) αλλά δεν το έχει πει μέχρι τώρα. Ακόμη όμως και σε αυτήν την περίπτωση, δε σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ μια επαγγελματική πρόταση. Εύχομαι καλή επιτυχία», έγραψε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR