counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντάει στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντάει στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντάει στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Φαίη Φώτου μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ίδια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε μόνη, ενώ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το τέλος της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα με εργασιοθεραπεία.

«Η πραγματική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω υπάρξει σε σχέση με τον πρώην άνδρα μου, που είμασταν μαζί 7 χρόνια. Μετά ακολούθησε η σχέση με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει ιδιαίτερα να μένω μόνη και να κοιμάμαι μόνη μου.

Διαβάστε επίσης: Aλεξάνδρα Παναγιώταρoυ: Ξεσπά με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, είμαι για τις δουλειές μου. Για όλα τα καλά που έρχονται. Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του, τη στενοχώρια του, όπως ακριβώς θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής. Το έχω ρίξει στην εργασιοθεραπεία» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR