counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσπά με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσπά με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσπά με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασε με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.

Μεταξύ άλλων, η influencer και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο βίντεο από τον Παρνασσό, που έκανε τον γύρο των social media, ενώ ο Στάθης Σχίζας βρισκόταν στο Survivor all Star.

Δείτε επίσης - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Στάθη, δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε"

Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram

«Ντροπή! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου από κάποιος συγκεκριμένα που είναι ξεδιάντροπη πάνω από όλα αλλά και άδικη. Πριν από λίγο καιρό ανέβηκε ένα βίντεο μου από τον Παρνασσό όπου μιλούσα με έναν φίλο μου και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Όμως υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ξεπερνάτε. Δεν θα ανεχτώ άλλες συκοφαντίες προκειμένου κάποιοι να ανεβάσετε τα “κλικ” σας στα διάφορα blogs. Είστε απαράδεκτοι! Υπάρχουν οικογένειες, σύντροφοι και άνθρωποι τους οποίους δεν σέβεστε! Το γεγονός ότι δεν διαψεύδω την κάθε ψευδή είδηση που γράφετε για εμένα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι σε θέση να έρθω σε αντιπαράθεση. Με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε τα σχετικά stories της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR