counter

«Έγινα» Άγγελος της Victoria's Secret ακολουθώντας τα beauty tips τους για μια εβδομάδα

«Έγινα» Άγγελος της Victoria's Secret ακολουθώντας τα beauty tips τους για μια εβδομάδα
«Έγινα» Άγγελος της Victoria's Secret ακολουθώντας τα beauty tips τους για μια εβδομάδα

Μιας και έχουμε γνωριστεί θέλω να σου εξομολογηθώ ένα μεγάλο μου όνειρο. Ποιο είναι αυτό; Να παρακολουθήσω από κοντά και όχι από την ΤV ένα show της Victoria's Secret…Εεεε και ένα μεγαλύτερο να δουλέψω στην παραγωγή του show. Ναι, οκ αν γίνει αυτό για την ακρίβεια ίσως δεν τα καταφέρω γιατί θα πάθω ανακοπή από τη χαρά μου. Λατρεύω τα αγγελάκια διότι  παρότι η ομορφιά τους είναι εξωπραγματική, είναι ταυτόχρονα πολύ «γήινες» και απαλλαγμένες από το μυστήριο που χαρακτηρίζει τα haute couture μοντέλα. Είναι fun, έχουν προσωπικότητα, δεν είναι απρόσιτες και σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να τους μοιάζεις. Έτσι και εγώ η κοινή θνητή και υπερ-θαυμάστρια τους  ξεκίνησα την έρευνα και αποφάσισα να εφαρμόσω τις συμβουλές ομορφιάς τους για μια εβδομάδα για να δω τι γίνεται, βρε αδελφέ, είναι εφικτό το catwalk στα 30 μου;

The Test Lab

Αποφάσισα να ξεκινήσω με την κλασσική αξία Adriana Lima. Είναι φανατική του νερού καρύδας και τον χυμών με acai και αcerola για detox και λάμψη στην επιδερμίδα της. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου αυτοί οι χυμοί δεν πίνονται και επίσης είναι πολύ δύσκολο να τους βρεις στην Ελλάδα αφού υπάρχουν μόνο σε είδη delicatessen. Παρόλα αυτά, το νερό καρύδας, όσο και το λάδι δεν είναι τόσο δυσεύρετα. Σου προτείνω να τα  δοκιμάσεις είτε πίνοντας το πρώτο, είτε κάνοντας γαργάρες με το δεύτερο. Αυτό που παρατήρησα χρησιμοποιώντας το είναι ότι μου κόπηκε λίγο η όρεξη και το νερό καρύδας έκανε τα δόντια μου λίγο πιο λευκά.  Η επιδερμίδα μου δεν εντόπισα να γίνεται αισθητά πιο λαμπερή και κατέληξα ότι ίσως χρειάζεται περισσότερος  χρόνος από μια εβδομάδα ώστε να δράσει το νερό.

Η γυναίκα του τραγουδιστή των Kings of Leon ,Lily Aldridge, είναι η super hot μαμά που διατηρείται κάνοντας μπαλέτο. Πιο συγκεκριμένα ακολουθεί το πρόγραμμα  Ballet Beautiful (μπορείς να το βρεις ολοκληρωμένο online). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ασκήσεις  pilates και barre a terre.  Οι μύες τονώνονται και γραμμώνουν. Αυτό που παρατήρησα ακολουθώντας το είναι ότι  αν θες να χάσεις χρειάζεσαι σίγουρα και κάτι αερόβιο συνδυαστικά, όπως box ή τρέξιμο.  Το πρόγραμμα είναι περισσότερο για συντήρηση μιας καλής σιλουέτας και όχι για δημιουργία μιας.

Αυτή τη στιγμή θα ακούσεις μια πολύτιμη συμβουλή από την Karlie Kloss. Πριν το show δεν κάνει focus τόσο στην γυμναστική αλλά στο καθαρισμό του προσώπου της. Το καλύτερο beauty tip που μπορεί να δώσει σε κάποιον είναι να καθαρίζει το πρόσωπο του πριν και μετά το γυμναστήριο. Ο συνδυασμός make up, ιδρώτα και βρωμιάς στο παρελθόν έχουν καταστρέψει την επιδερμίδα της με πολύ δύσκολα σημάδια ακμής. Θα μου πεις δεν γυμνάζεσαι, όποτε δεν σε αφορά; Κακώς όποιος και να είναι ο σωματότυπος σου η γυμναστική είναι υποχρεωτική σε αυτό το blog και θα σου αλλάξει τη ζωή. Έτσι λοιπόν, οφείλω να σου ομολογήσω ότι ποτέ μα ποτέ δεν καθάριζα το πρόσωπο πριν τη γυμναστική με αποτέλεσμα να περάσω ένα είδος μολυσματικής ακμής στο παρελθόν. Μάλιστα, έκανα hot yoga και η απροσεξία μου οδήγησε σε θεραπεία 3 μηνών. Μην την πατήσεις σαν εμένα.

Η Behati Prinsloο λατρεύει το ροδονέρο και φροντίζει να έχει πάντα ένα spray με αυτό στην τσάντα της. Ψεκάζει το πρόσωπο της συνέχεια, ακόμα και λίγα λεπτά πριν περπατήσει στην πασαρέλα. Έκανα το πείραμα όταν αισθανόμουν κατά τη διάρκεια της ημέρας την επιδερμίδα μου να με «τραβά» και έχω να παρατηρήσω ότι αστραπιαία αισθανόμουν καλύτερα και τα μάγουλα μου έπαιρναν πιο ροδαλή όψη στο λεπτό. Το μακιγιάζ δεν αλλοιώνεται ίσα ίσα σταθεροποιείται. Θυμήσου την Ντένη Μαρκορά στους «2 Ξένους» ha!

Υπάρχει και ένας άγγελος που σιχαίνεται το νερό… Εεεεε όχι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι καθώς όλοι άγγελοι κατά καιρούς έχουν δηλώσει ότι η υπερ-κατανάλωση νερού είναι υποχρεωτική, πριν τα shows Η Isabeli Fontana δεν «εμπιστεύεται» το νερό της βρύσης. Για την ακρίβεια ισχυρίζεται ότι καταστρέφει το ph της επιδερμίδας της και είναι πολύ «σκληρό» για τους πόρους της. Μετά το ντους καθαρίζει το πρόσωπο της πάντα με ένα διάλυμα καθαρισμού με αντιβακτηριδιακή δράση που δεν δημιουργεί ερεθισμούς. Οφείλω να σου ομολογήσω ότι ακολουθώντας τη συμβουλή της είδα διαφορά στο πρόσωπο μου αλλά και τα μαλλιά. Σίγουρα το να χρησιμοποιείς διαλύματα καθαρισμού ή εμφιαλωμένο νερό για να ξεβγάζεις πρόσωπο και μαλλιά ανεβάζει το κόστος της καθημερινής σου περιποίησης. Για αυτό σου προτείνω να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη συμβουλή σαν θεραπεία, μιας εβδομάδας όπως έκανα και εγώ. Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λεία και τα μαλλιά σου πιο λαμπερά.

Αυτό που όλα τα αγγελάκια κάνουν πριν το show είναι spray tan.  Όλες έχουμε παρατηρήσει όλες ότι μαυρισμένες αισθανόμαστε και δείχνουμε ομορφότερες. Μάλιστα. στην περίπτωση των κοριτσιών που συμμετέχουν στο show χρησιμοποιούνται 2 αποχρώσεις αυτομαυριστικού προϊόντος για να διαγράψουν με την σκούρα απόχρωση τις γραμμώσεις του σώματος τους. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου δεν δοκίμασα 2 αποχρώσεις γιατί δεν είμαι και τόσο γραμμωμένη αλλά η επιδερμίδα αμέσως έναν πιο υγιή τόνο και έδειξα πιο sexy μέσα στα ανοιξιάτικα outfits μου. Δοκίμασε το και όπως και δήποτε πριν κάνε απολέπιση.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού σε μια εβδομάδα

Xxx         

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR