counter

Τα κανάλια είναι σαν τους γκόμενους. Σε θέλουν όταν καταλάβουν ότι σε έχασαν

Τα κανάλια είναι σαν τους γκόμενους. Σε θέλουν όταν καταλάβουν ότι σε έχασαν
Τα κανάλια είναι σαν τους γκόμενους. Σε θέλουν όταν καταλάβουν ότι σε έχασαν

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε πως μου είσαστε; Καλό μήνα κιόλας, εύχομαι το καλοκαίρι αυτό να είναι όπως ακριβώς το ονειρεύεστε με πολλές διακοπές, πολλά λεφτά και πολύ έρωτα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελάς κι εσύ ε; Μα τι χιούμορ έχω; Αλλά ονειρέψου, ποτέ δε ξέρεις τι ανατροπή μπορεί να έρθει στο ‘95! Εβδομάδα εκλογών διανύουμε και δε θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι (αν κ έχω πολλά να πω) αλλά δε μου το επιτρέπει το account μου στο Instagram αρχικά και η διάθεση μου εκ δευτέρης που δε θέλει να βαρύνει το κλίμα! 

Πάμε στα δικά μας και να δούμε λίγο τι μας-μου έκανε εντύπωση την εβδομάδα που μας πέρασε... Ξεκινάω το ψάξιμο λίγο στα σάιτς αλλά δε χρειάζεται να ψάξω και πολύ γιατί ακολουθώ @fthis.gr και με τα τόσα καθημερινά στόρις δε γίνεται να μείνω ανενημέρωτη. Όχι παιδιά να τα λέμε κι αυτά... ααααα να μην το πω επειδή γράφω εδώ; Νo no no.. Είδα λοιπόν κι εγώ από εδώ γιατί δεν ήμουν εκεί, το ξύλο ανάμεσα σε δυο ραπ τραγουδιστές (ούτε ξέρω τα ονόματα τους) στα βραβεία Mad την ώρα μάλιστα που επιώ σκηνής βρισκόταν η Καιτούλα η Γαρμπή! Ιεροσυλία...!

Και απ’ τα στορις κόσμου και συναδέρφων έβλεπα τι γινόταν την ώρα που βγήκε ο Sin Boy και σταυροκοπιόμουν σαν γιαγιά που βλέπει gay ζευγάρια να φιλιούνται στο δρόμο… Δε με τρομοκρατεί ούτε ο Sin Boy ούτε οι άλλοι αυτού του είδους που παίζουν ξύλο και ραπάρουν -Σολωμό και μόνο fiji βόλτες γύρω από το Παρίσι- γιατί όλα είναι ωραία να υπάρχουν και ναι και εγώ 5 το πρωί σε κάποιο μπαρ σε κάποιο νησί μπορεί να χορεύω σα χορεύτρια στο αλ κατράζ, στο κρεβάτι μου τη θέλω γυμνή ουνανανανα, όπως και να σέρνω το χορό στο μπήκαν τα γίδια στο μαντρί....οκ αν αυτό το φαινόμενο ήταν μέχρι εκεί πάσο!

Με ξαφνιάζει λοιπόν το γεγονός ότι είδα 15χρονών παιδιά να αποθεώνουν την προσωπικότητα-τραγουδιστή ραπ με φιλοσοφία ζωής “Σολωμό και μόνο Fiji”. Δε θα συνεχίσω άλλο γιατί το βάρυνα τελικά και δε θα ήθελα! 

Και πάμε στα τηλεοπτικά καθώς διανύουμε την εποχή των μεταγραφών, της κινητικότητας, των πήγαινε έλα και όλων αυτών που βλέπουμε κάθε χρόνο σαν σε επανάληψη...ένα πράγμα θα πω λοιπόν που έχω συμπεράνει στα χρόνια αυτά που δούλεψα στην τηλεόραση. Τα κανάλια είναι σαν τους γκόμενους! Σε θέλουν μόνο όταν καταλάβουν ότι σ’ έχασαν. Ότι έκαναν τα πάντα για να σε χάσουν δεν το σκέφτονται ποτέ... Αυτά για αυτή τη βδομαδούλα.. τα λέμε την επόμενη Τρίτη.. καυτά καλοκαιρινά φιλιά.. καλή ψήφο και περιμένω σχόλια όπως πάντα! Σμουτς

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR