counter

Αυτό που θέλει το αγόρι σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αυτό που θέλει το αγόρι σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Αυτό που θέλει το αγόρι σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Είσαι ερωτευμένη; Θα το γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Έχεις σκεφτεί ποτέ τι πραγματικά θα άρεσε στο αγόρι σου εκείνη την ημέρα; Αυτήν τη φορά δεν θα σε συμβουλεύσω εγώ, αλλά... εκείνος. Ρώτησα 10+5 αγόρια (αφιερωμένο στη φίλη μου Ειρήνη) για το πώς θέλουν να δουν το κορίτσι, τη γυναίκα, το αμόρε, το φλερτ τους στις 14 Φεβρουάριου. Κράτα σημειώσεις και χρησιμοποίησέ τες για κάθε date που θα έρθει. Ξελόγιασέ τον! Πού ξέρεις; Μπορεί να έχω ρωτήσει το δικό σου αγόρι!

1.«Βαριέμαι την υπερπροσπάθεια. Θέλω απλά πράγματα, όπως το να φορά ένα t-shirt δικό μου και κάλτσες πάνω από το γόνατο, όταν κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι». Κώστας (32 ετών)

2. «Δεν μου αρέσει η κοπέλα μου όταν πηγαίνει στο κομμωτήριο! Κάπως της φτιάχνουν τα μαλλιά και γίνεται σαν κράνος το κεφάλι της. Έχει πολύ ωραία μακριά, σπαστά μαλλιά και τα προτιμώ ανέμελα, όπως όταν σηκώνεται από το κρεβάτι». Χρήστος (21 ετών)

3.«Μου αρέσουν πολύ τα ρούχα με έξω την πλάτη. Εξώπλατα τα λένε; Αυτά! Δεν τα δείχνουν όλα, αλλά παρακινούν τη φαντασία μου!». Ανδρέας (45 ετών)

4.«Πεθαίνω για κάλτσες δικτυωτές, με σχέδια, με ό,τι παιχνιδιάρικο πάνω τους - ειδικά αν είναι συνδυασμένες με ψηλοτάκουνα». Γιάννης (19 ετών)

5.«Γενικά δεν μου αρέσει το έντονο μακιγιάζ, αλλά η γυναίκα μου τονίζει κάπως τα μάτια της με ένα μαύρο μολύβι. Είναι πολύ sexy αυτό και τα μάτια της φαίνονται πιο μπλε». Κωστής (36 ετών)

6. «Δεν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει οι γυναίκες με τα σκούρα κραγιόν. Είναι απαίσια, δεν μου κάνει καμία αίσθηση να φιλήσω ένα κορίτσι με σχεδόν μαύρο κραγιόν. Μου αρέσουν τα διακριτικά χρώματα, και ειδικά αυτά που έχουν κάποια γεύση. Δεν ξέρω πώς λέγονται, αλλά μυρίζουν σαν φρούτα». Γιάννης (30 ετών)

7.«Η γυναίκα μου έχει ένα άρωμα που πραγματικά με τρελαίνει! Δεν το φοράει κάθε μέρα, είναι σαν να το κάνει επίτηδες… Κάθε φορά κολλάω». Ζάχος (40 ετών)

8. «Ποτέ δεν παρατηρούσα τα χέρια μιας κοπέλας. Τελευταία βγαίνω με μια κοπέλα που έχει τα πιο περιποιημένα άκρα ever. Δεν χορταίνω να τα κοιτάω, ειδικά όταν τα βάφει ένα πολύ ωραίο βαθύ κόκκινο». Ιωσήφ (30 ετών)

9.«Έχω φάει κόλλημα με τις μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο. Δεν ξέρω την ονομασία τους, όμως είναι καλύτερες από τις γόβες. Η κοπέλα μου τις φοράει με κοντά φορέματα και δεν ξεκολλάω τα μάτια μου από πάνω της». Alex (30 ετών)

10. «Τελευταία έχω φάει σκάλωμα με την μαύρη δαντέλα, ειδικά με κάτι στενές φούστες που διαφανίζουν στο τέλος. Γενικά, τα δαντελένια ρούχα είναι πολύ αισθησιακά. Να τα φοράτε!». Αντώνης (27 ετών)

11. «Μπήκα πρόσφατα σε σχέση και η κοπέλα μου έχει τα πιο ωραία μαλλιά που έχετε δει. Πάντα μυρίζουν υπέροχα, δεν ξέρω, κάτι συμβαίνει με το σαμπουάν! Δεν καπνίζει κιόλας. Θέλω να τη φιλάω συνέχεια». Γιώργος (33 ετών)

12. «Μου αρέσουν τα ρούχα που αφήνουν τους ώμους έξω. Δεν ξέρω, κάτι παθαίνω μ’ αυτό το σημείο. Τα κόκαλα που φαίνονται και ο λαιμός που μένει εκτός κεντρίζουν την προσοχή μου». Σπύρος (39 ετών)

13. «Είμαι κλασικός: Μαύρα εσώρουχα! Κορίτσια, μην το πολυψάχνετε! Το μαύρο είναι διαχρονικό και το πιο sexy χρώμα». Ηλίας (34 ετών)

14. «Δεν αντέχω τα κυριλέ ντυσίματα. Το κορίτσι μου θέλω να φοράει ένα jean που να τονίζει τα επίμαχα σημεία και ένα φανελάκι. Αυτά είναι αρκετά». Φώτης (21 ετών)

15. «Λοιπόν, μου αρέσουν οι γυναίκες που πιάνουν τα μαλλιά τους αλογοουρά. Όχι, όμως κάτι αλογοουρές που είναι περίεργες και πολύ σφιχτές. Προτιμώ κάτι ανάλαφρο και κοριτσίστικο. Θέλω οι κοπέλες να μοιάζουν πιο μικρές από την πραγματική ηλικία τους». Κοσμάς (35 ετών)

Αγόρια, σας ακούσαμε! Τα λαμβάνουμε όλα υπόψη και εγώ με τη σειρά μου  έχω να συμβουλεύσω τα κορίτσια το εξής: Η θηλυκότητα και το sexiness είναι κάτι που κρύβουν όλες οι γυναίκες μέσα τους. Είναι το δυνατό χαρτί τους. Μην ντρέπεσαι γι’ αυτό που είσαι, αποδέξου το! Προσοχή όμως, υπάρχουν όρια… Be classy, not trashy! Μην υπερ-προσπαθείς, είσαι όμορφη και sexy με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Και μια και μιλάμε για sexy κορίτσια, αυτό είναι το αγαπημένο μου catwalk από τα κορίτσια της Victoria’s Secret παρέα με το πιο sexy αγόρι -τη δική μου αδυναμία- Justin Timberlake. Ας αποκτήσουμε λίγο από το attitude της Gisele και της Ambrosio! Bring the sexy back!

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Xxx

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR