counter

Τι να κρατήσεις από το καλοκαιρινό νεσεσέρ…

Τι να κρατήσεις από το καλοκαιρινό νεσεσέρ…
Τι να κρατήσεις από το καλοκαιρινό νεσεσέρ…

Με βαριά καρδιά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα μαύρα καθώς έχουμε γεμίσει την καρδιά μας με αναμνήσεις και το νεσεσέρ μας με καλοκαιρινά προϊόντα που θα μας θυμίζουν τις νύχτες στο νησί. Πριν βιαστείς να πετάξεις τα πάντα από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ πάνω σε μια μανία  εκκαθάρισης, διάβασε αυτό το post και «σώσε» το πορτοφόλι  σου.

Δεν πετάς με τίποτε το bronzer σου. Είναι το προϊόν κλειδί για όψη υγείας όλο το χρόνο. Όσο για τους pro του είδους μπορούν να επιδοθούν και στο πολυαγαπημένο contouring με την χρήση της.

Η αδιάβροχη μάσκαρα σε έσωσε από τα ζεστά βράδια αλλά ακόμα και τώρα μπορεί να εξακολουθήσει να κάνει τη δουλειά της, παραμένοντας στη θέση της είτε είσαι στο γραφείο , είτε είσαι στο γυμναστήριο.

Το κοραλλί κραγιόν ή lip balm ανέδειξε το μαύρισμα σου και αλλά ακόμα και τώρα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως ρουζ στα ζυγωματικά σου.

Η χρυσή σκιά μπορεί να αποτέλεσε το κύριο συστατικό των eye make up στο νησί αλλά τώρα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στα κόκκαλα του ντεκολτέ για να τους δώσεις έμφαση και να φανείς πιο αδύνατη.

Και last but not least το καλοκαιρινό σου άρωμα που έχει κάτι από καρύδα, έλαιο μονόι, γιασεμί και σε βοηθά να αποκτήσεις όλο το mermaid spirit καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

Photos: Pinterest

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR