counter

Έτσι είναι το hair styling του νησιού

Έτσι είναι το hair styling του νησιού
Έτσι είναι το hair styling του νησιού

Κορίτσια μου, κάποιες από εσάς βρίσκεστε σε κάποιο νησάκι, σε κάποια παραλία ή κάπου που περνάτε όμορφα θέλω να πιστεύω. Κάποιες άλλες ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και εγώ είμαι εδώ-δεν σας ξεχνώ- για να μιλήσουμε λίγο για μαλλιά. Ανήκω στην κατηγορία των κοριτσιών που επιμένει στα ανάλαφρα looks κατά τη διάρκεια των διακοπών. Τι εννοώ; Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές στα outfits, στο μακιγιάζ και φυσικά στο hairstyling, στο οποίο είναι αφιερωμένο και αυτό το post.  

Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι θέλεις να νιώθεις περιποιημένη ή και εντυπωσιακή ακόμα και στο νησί είμαι εδώ με κάποιες εναλλακτικές προτάσεις. Πιο αναλυτικά; Ξέχνα το καλο-ισιωμένα μαλλιά , τους υπερβολικούς όγκους, την μπούκλα δαχτυλίδι και πιο συγκεκριμένα το μαλλί κομμωτηρίου. Να σου υπενθυμίσω πως είσαι ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Θυμήσου λίγο πως είναι να είσαι ανεπιτήδευτα sexy χρησιμοποιώντας πλεξίδες, λίγο μπερδεμένα beach waves και γενικά επιστράτευσε το coolness που όλες κρύβουμε μέσα μας. Πίστεψε με τα αγόρια βαριούνται τα κορίτσια που είναι πάντα στην τρίχα, για να κλέψουμε μερικές ιδέες από παρακάτω:

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR