counter

Έτοιμη για τα νέα trends;!

Έτοιμη για τα νέα trends;!
Έτοιμη για τα νέα trends;!

Οοοοοόχι αρνούμαι να σου πω «Καλό Χειμώνα», είμαι από αυτούς που ακόμα ονειρεύονται ακρογιαλιές τα ΣΚ. Και φυσικά δεν θα μείνω στα όνειρα αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσω το #neverendingsummer –μιας και στην Ελλάδα ζούμε- και θα κάνω μια ή περισσότερες εξορμήσεις στα κοντινά νησάκια.  Παρόλα αυτά είμαι και beauty editor πέρα από summer lover και έχω να σου εξομολογηθώ ότι βαρέθηκα τις bronze πούδρες, τα φούξια κραγιόν και τις boxer braids και λίγο φθινόπωρο στο νεσεσέρ μου, τι λες;

Τα δεδομένα, φέτος, αλλάζουν λίγο και γινόμαστε πιο «σκοτεινές» και μυστηριώδεις. Θυμίζουμε γυναίκες που έχουν ξεπηδήσει από την δεκαετία του 70 που δεν φοβούνται να τολμήσουν χρησιμοποιώντας σκούρες αποχρώσεις και προβάλλουν χωρίς δισταγμό τον αισθησιασμό τους. Η προσοχή στρέφεται προς το βλέμμα και τα μαλλιά αποκτούν ανάλαφρο ανεπιτήδευτο όγκο. Μας περιμένει μια ultra  sexy  απελευθερωμένη σεζόν.

Διάφανη επιδερμίδα

Ξέχνα τις βαριές υφές και την όψη στην κάλυψη της επιδερμίδας. Η κάλυψη γίνεται αόρατη και ένα πέπλο «αγγίζει» το πρόσωπο σου. Φακίδες και ελιές παραμένουν ορατές στο γυμνό μάτι και αν υπήρχα ανάγκη για κάλυψη λίγη ποσότητα concealer θα σε βοηθήσει να πετύχεις το συγκεκριμένο εφέ.  Απόλυτη όψη υγείας και λάμψη είναι το ζητούμενο.

Vampire kiss

Το matte κόκκινο και τα παράγοντα του μας αφήνουν για λίγο στην ησυχία μας. Και βάζουμε πλώρη για άλλες αποχρώσεις που θα κάνουν τα φιλιά μας πιο ενδιαφέροντα. Λατρεύω το βαθύ μωβ του οίκου Christian Dior με την glossy πινελιά στο τελείωμα. Προσδίδει ένα σοφιστικέ ύφος στο look σου.

Smokin’ Hot

Τα μάτια έρχονται σε πρώτο πλάνο και αποκτούν sexy διάθεση. «Σκοτεινές» αποχρώσεις που αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σου . Καλοσχηματισμένες γραμμές που θυμίζουν την Twiggy και ευθυγραμμισμένα smokey look που δεν θυμίζουν την αναρχία του παρελθόντος. Το αποτέλεσμα; Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το βλέμμα σου και σε κάνει πιο σαγηνευτική από ποτέ. Καινούργια  εμμονή ο συνδυασμός της taupe απόχρωση με την μπρονζέ ή ακόμα καλύτερα μια γραμμή μαύρου μολυβιού στο κάτω βλέφαρο ελαφρώς σβησμένη.

Hair Majesty

H χωρίστρα μετακινείται στο πλάι.  Οι κυματισμοί γίνονται τελείως ανεπιτήδευτα και θυμίζουν ανεμελιά καλοκαιριού. Το ίσιο από την άλλη κυριαρχεί και ο αυστηρός κότσος της μπαλαρίνας είναι νέα μας εμμονή.  Το half bun παίρνει την κατιούσα και γίνεται πιο rock. Οι πιο τολμηρές θα δοκιμάσουν καπέλα τα οποία παντρεύονται ιδανικά με τα ίδια μαλλιά, ενώ οι πιο παιχνιδιάρες 2 bun στο τέλος του κεφαλιού.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR