counter

5 παράξενα πράγματα που με γερνούσαν και δεν είχα ιδέα!

5 παράξενα πράγματα που με γερνούσαν και δεν είχα ιδέα!
5 παράξενα πράγματα που με γερνούσαν και δεν είχα ιδέα!

Κορίτσια μου, σας έλειψα; Νομίζω τους τελευταίους μήνες σας έχω βομβαρδίσει με καλοκαιρινά θέματα και αναζητήσεις. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα θέμα που μας απασχολεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αποτελεί ένα μόνιμο άγχος για την καθεμιά από εμάς: Το γήρας!

 Οι αιτίες γήρανσης δεν είναι μία και δύο και πολλές φορές κρύβονται στα πιο απίθανα πράγματα. Και επειδή σε αυτό το blog λατρεύουμε τα «παράξενα» infos διάβασε παρακάτω και δείξε πιο νέα κάνοντας τα παρακάτω:

Πρόσεξε το μαξιλάρι σου

Η επιλογή του μαξιλαριού και της μαξιλαροθήκης είναι πολύ σημαντική. Ένα σκληρό μαξιλάρι σε συνδυασμό με ένα τραχύ ύφασμα, ευνοεί τη δημιουργία ρυτίδων στο πόδι της χήνα. Το ιδανικό είναι ένα μεταξωτό ύφασμα και ένα μαλακό μαξιλάρι που παίρνει το σχήμα του κεφαλιού σου δημιουργώντας καλύτερη μικρο-κυκλοφορία.  

Απόφυγε το συστηματικό smokey

Όλες ξέρουμε πόσο sexy μπορεί να δείξει ένα smokey look στα μάτια μας. Όμως τα βλέφαρα έχουν το πιο λεπτό στρώμα επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο και το σώμα μας. Οι ματ σκιές, -πιο συγκεκριμένα η υφή τους- και η παχύρρευστη σύνθεση των μάσκαρα για όγκο ξηραίνουν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να λεπταίνει και άλλο. Το ντεμακιγιάζ χρειάζεται επιμονή και η επιδερμίδα αλλά και οι βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται. Σου προτείνω να μην επιμένεις στο smokey look, καλοκαίρι έχουμε. Μια φορά το μήνα είναι αρκετή για να κάνεις ένα διάλειμμα.

Τέρμα με τις δίαιτες ταχείας δράσης

Μπορεί να βλέπεις διαφορά στο νούμερο όμως η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της. Με αυτές τις δίαιτες ο οργανισμός χάνει υγρά και μυϊκό ιστό επομένως δείχνεις πιο χαλαρή και η κυτταρίτιδα πιο έντονη.

Σφιχτές αλογοουρές, αλλά με μέτρο!

Ναι, καλά διαβάζεις! Μπορεί η σφιχτή αλογοουρά να σου προσφέρει ένα άμεσο  lifting όμως συστηματικά συμβάλει στη χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου.

Μίλα ελληνικά…

Οι ξένες γλώσσες με ρωμαϊκή ρίζα, βλέπε γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά δημιουργούν ρυτίδες γύρω από το στόμα.  Οι περισσότερες λέξεις των παραπάνω γλωσσών προφέρονται χρησιμοποιώντας τα χείλη σου και έτσι είναι εύκολο από τις συσπάσεις του στόματος να δημιουργηθούν λεπτές γραμμές στην περιοχή.

Κλείσε το air condition…

Τα κλιματιστικά μηχανήματα δωματίου δεν έχουν δυνατότητα ύγρανσης του αέρα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με την κλασική θέρμανση με θερμαντικά σώματα. Έτσι την ώρα που αισθάνεσαι δροσερή την ατμόσφαιρα, την ίδια ξηραίνεται και η επιδερμίδα και όπως προείπα ξηρότητα= ρυτίδες.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR