counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Γιατί σοκαρίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου όταν είπα ότι με σταύρωναν;"

Ελεονώρα Μελέτη: "Γιατί σοκαρίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου όταν είπα ότι με σταύρωναν;"
Ελεονώρα Μελέτη: "Γιατί σοκαρίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου όταν είπα ότι με σταύρωναν;"

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή "Η Γερμανού ξανάρχεται" μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου και την αντίδραση της, στην δήλωση που είχε κάνει η Μελέτη, πως μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν την "σταύρωναν".  

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή της "Μελέτησε το" είχε εξομολογηθεί ότι στο παρελθόν οι μεσημεριανές εκπομπές την "σταύρωναν", μιλώντας συγκεκριμένα για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Φαίης Σκορδά. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε για την αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου όταν άκουσε την δήλωση της: "Γιατί σοκαρίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου; Είναι αλήθεια δεν λέω κάτι που δεν είχε γίνει. Δεν είμαι τόσο χαζή να βγω δημόσια και να πω κάτι που δεν είχε γίνει. Υπήρχε πάντα ένα 45λεπτο αφιερωμένο στο τι έχω κάνει λάθος. Δεν ακουγόταν τίποτα θετικό, ακουγόταν μόνο το παραπάτημα" είπε η Ελεονώρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για τα άσχημα σχόλια που ακούγονταν για εκείνη μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε τότε η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως είχε στείλει μέχρι και εξώδικο για να μην αναφέρονται στο όνομα της: "Είναι μια πραγματικότητα η οποία συνέβαινε και μάλιστα στη συγκεκριμένη εκπομπή είχα στείλει και εξώδικο και είχα απαγορεύσει να με παίζουνε. Διότι με είχανε παίξει με τόσο άσχημο και προσβλητικό τρόπο εξαιτίας μιας φωτογράφησης που είχα κάνει, και σε μια περίοδο που εγώ είχα σχέση, και η σχέση μου είχε μια οικογένεια, και είχαν ακουστεί τόσο άσχημοι χαρακτηρισμοί και έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου".

Η παρουσιάστρια, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, με αφορμή μια εκτίμηση που έκανε η Νάντια Μπουλέ σχετικά με τα πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών, είχε μιλήσει για την δική της εμπειρία. "Εγώ υπήρξα πρόσωπο όπου η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha, επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουνα στο πρωινό του AΝΤ1, είχανε στην σκαλέτα τους καθημερινά, λες και ήμουν αρχισυντάκτης, το ήξερα! Από τις δυο και τέταρτο έως τις τρεις παρά είκοσι το σταύρωμα μου! Την σταύρωση μου! Κλασικά εικονογραφημένα και από τα δύο κανάλια. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ κανένας και να μου είπε υπάρχει γραμμή από τον σταθμό για να σε τσακίζουν", είχε σημειώσει η Ελεονώρα Μελέτη.

"Δείτε το Video από την εκπομή Η Γερμανού ξανάρχεται"

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR