counter

Ένταση στο Πρωινό με Λιάγκα - Σκορδά: "Για μαζέψου πια Φαίη" (Video)

Ένταση στο Πρωινό με Λιάγκα - Σκορδά: "Για μαζέψου πια Φαίη" (Video)
Ένταση στο Πρωινό με Λιάγκα - Σκορδά: "Για μαζέψου πια Φαίη" (Video)

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά τσακωμός

Με όλους τα έβαλε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην εκπομπή "Πρωινό". Η κατάληξη της έντασης που δημιουργήθηκε, ήταν να τσακωθεί στο τέλος, με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και με τους υπολοίπους, που της είπαν ότι στο τέλος θα μείνει μόνη της στο πλατό να κάνει εκπομπή και θα φύγουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα Σταμάτη, σχολίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα τον Στέλιο Ρόκκο και τις δηλώσεις του. Η Φαίη Σκορδά παρενέβη λέγοντας πως δεν της άρεσαν καθόλου αυτά που έλεγαν για τον τραγουδιστή. Ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπίστηκε την Σάσα Σταμάτη, λέγοντας να συνεχίσει γιατί αυτός είναι μαζί της. Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά άρχισε να λέει στον Γιώργο Λιανό να πάρει θέση στο θέμα, με τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει απ' τα ρούχα του.

"Για μαζέψου σήμερα, άντε γιατί μας έχεις όλους σήμερα εδώ! Άντε μαζέψου!", ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας. "Τα έχεις βάλει με όλους, και λες τι θα πει ο καθένας!". "Να μην πω τη γνώμη μου;", απάντησε η Φαίη Σκορδά. "Να την πεις, αλλά να μην φιμώνεις εμάς", απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε τι έγινε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR