counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Κηποθέατρο "Παπάγου" παρουσιάστηκε η παράσταση "Βάκχες" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και τον Σάκη Ρουβά σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει την παράσταση σε μια στάση της περιοδείας της.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Μαριάντα Πιερίδη διασκέδασε ο Κυριάκος Κυανός με τον Κωνστανίνο Χριστοφόρου, που ανέβηκαν στην πίστα και ερμήνευσαν μερικές από τις επιτυχίες τους.

Στο Thalassa, που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης έχοντας μαζί του την Κατερίνα Στανίση διασκέδασε ο Παντελής Παντελίδης. Η Κατερίνα Στανίση του ζήτησε να ανέβει στην πίστα και τραγούδησαν μαζί κάποιες επιτυχίες του. Εκεί και η Τάμτα, η Έμυ Λιβανίου, η Μπέτυ Κουράκου και η Έλενα Τσαβαλιά.

Με τις επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου και του Κωνσταντίνου Γαλανού διασκέδασε ο Βασίλης Καρράς. Στην παρέα του βρέθηκε και ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Πολύ δυναμικά συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Thea, στην Παραλιακή. Το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο επέλεξε για την διασκέδασή του ο Βασίλης Καρράς που βρέθηκε εκεί με την κόρη του, Ειρήνη.

Στην Τεχνόπολη στο κέντρο της Αθήνας έδωσαν μια συναυλία ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε εκεί και αποθέωσαν τους καλλιτέχνες.

Στο club Dirty διασκέδασε ο Βαλάντης που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει την φίλη και συνάδελφό του, Ελεάννα Παπαιωάννου. Η τραγουδίστρια του έδωσε το μικρόφωνο κι εκείνος ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR