counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Σε μια σπάνια νυχτερινή έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τον τραγουδιστή Νίνο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα λόγω επαγγελματικών αλλά και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν συνηθίζει να ξενυχτά αργά τη νύχτα. Ο Νίνο, παρέα με τους συνεργάτες τους, μεταξύ των οποίων ήταν ο Τόνυ Κονταξάκης, διασκέδασαν στο all day cafe "Nalu" στον Άλιμο, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου, στην εκδήλωση με τίτλο “Η ομορφιά της Αθήνας”, μοναδική φιλοξενούμενη και ομιλήτρια ήταν η Victoria Hislop, η συγγραφέας του πολύ γνωστού best seller “Το Νησί”. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με την Βρετανίδα συγγραφέα και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά : “Μας εμψυχώνετε” όταν εκείνη δήλωσε ότι η Αθήνα, είναι το “ναρκωτικό της”. 

Στην παρουσίαση του βιβλίου “Ογκρέσα” του ηθοποιού και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, αλλά και η σύζυγός του Κώστα Κρομμύδα, Μαρίνα Γιώτη, η οποία βρίσκεται πάντα αθόρυβα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Το Σάββατο 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το Athens Gay Pride 2014, το οποίο μάλιστα φέτος κλείνει 10 χρόνια! Από την οργάνωση ωστόσο, δεν έλειψε η καθιερωμένη συναυλία, στην οποία τραγούδησαν η Ελένη Δήμου, η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Στικούδη. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, η Ελένη Φουρέιρα, τα έδωσε όλα επάνω στη σκηνή του Athens Gay Pride.

Και η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν παρούσα στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα, Ογκρέσα, η οποία μάλιστα ήταν μια εκ των ομιλητών. Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη φορούσε ένα maxi, σιέλ φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη, ψιλόλιγνη σιλουέτα της.  

Και η Κατερίνα Στικούδη, συμμετείχε φέτος όπως προαναφέραμε στο Athens Gay Pride και εδώ την βλέπετε στα παρασκήνια της συναυλίας, λίγο πριν ανέβει και η ίδια στη σκηνή να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της. 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με πολύ καλούς της φίλους από το καλλιτεχνικό χώρο στο γνωστό στέκι  επωνύμων και μη, στα  «Σπιτάκια» στο Γκάζι . Ανάμεσα στους καλεσμένους που της ευχήθηκαν ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Μαρκάτης, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Σοφία Βόσσου. 

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Νέστορα Φωτιάδη και ο Γιώργος Παράσχος με τη σύζυγό του, Χρύσα Κροκίδα βρέθηκαν στο Mushroom στη Γλυφάδα όπου διασκέδασαν και δοκίμασαν νόστιμους μεζέδες. Εκεί βρέθηκε επίσης και η Νίνα Λοτσάρη, η Κλέλια Πανταζή, η Τέτα Καμπουρέλη, η Έρρικα Πρεζεράκου και πολλοί άλλοι! 

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά βρέθηκε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Εταιρίας Θεάτρου, Άκη Βλουτή. Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR και έδειχνε πλήρως ανανεωμένη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR