counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πάρτι εγκαινίων διοργανώθηκε σε εστιατόριο της περιοχής του Αλίμου, το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαϊου. Ο μετρ του PR, Χάρης Σιανίδης, κάλεσε τους καλεσμένους του για να δουν από κοντά το νέο χώρο και να απολαύσουν τις γεύσεις του μενού.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, γιόρτασε τη γυναίκα και παρουσίασε με σειρά εκδηλώσεων με τίτλο "We Love Women" που χάρηκαν οι επισκέπτριες σχεδόν όλο το Μάϊο. Την Παρασκευή 30 Μαϊου, η Δούκισσα Νομικού παρουσίασε ένα ιδιαίτερο Fashion Show.

Eγκαίνεια πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι. Η βραδιά των εγκαινείων θύμιζε περισσότερο πάρτυ για φίλους παρά συνηθησμένο opening καταστήματος, οι οποίοι είχαν την χαρά πέρα από την μόδα να απολαύσουν γευστικότατα κοκτέιλ υπό τους ήχους του DJ Jason Wasabi.

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε γενέθλια και τα γιόρτασε παρέα με τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και καλούς του φίλους στο εστιατόριο Li-Li Shu στο Κολωνάκι. Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Παππά βρέθηκε εκεί για να του ευχηθεί.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανιζόταν την προηγούμενη σεζόν, διασκέδασε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια πόζαρε στο φακό, χαμογελώντας παρέα με τη φίλη της, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μια σπάνια εμφάνιση στα μπουζούκια, επιλέγοντας το νυχτερινό κέντρο Romeo για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου και του Γιώργου Γιαννιά. Την ίδια βραδιά, βρέθηκε εκεί και ο Λευτέρης Πανταζής.

Η εκδήλωση "Shop & Taste" πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας, το απόγευμα της Παρασκευής 30 Μαϊου. Πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν εκεί, στηρίζοντας την τοπική αγορά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR