counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ρούλα Ρέβη παρουσίασε στο Gazarte την έκθεση φωτογραφίας της με τίτλο «Skin to live in – Αποκαλύψτε το Δέρμα σας». Γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού κόσμου, φωτογραφίζονται για την αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, όπως η Ψωρίαση και η Κνίδωση. Στο πλευρό της όπως πάντα, ο σύντροφός της, Αποστόλης Τότσικας.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε η Χριστίνα Μαραγκόζη, με το σύζυγό της, Θάνο Αϊβαλιώτη.

Η Τέτα Καμπουρέλη το έριξε έξω, επιλέγοντας το Teatro για τη νυχτερινή της διασκέδαση. Εκεί εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Παντελής Παντελίδης αλλά και η Ελισάβετ Σπανού, με την οποία ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του "Just the two of us".

Το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν» και ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός «ΑΣΤΥΘΕΑ» παρουσιάζουν την εμβληματική τραγωδία του Σαίξπηρ «Βασιλιάς Ληρ» στη σκηνή της οδού Φρυνίχου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Παπαγιάννης, Χάρης Εμμανουήλ, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Δημήτρης Λιόλιος, Σωτήρης Τσακομίδης, Γιώργος Οικονόμου, Νικόλας Παπαγιάννης, Ελένη Βλάχου, Βασίλης Ζώης, Ηρώ Διαμάντη.

Στο νυχτερινό κέντρο "Θέα", με τις επιτυχίες της Πέγκυ Ζήνα και του Νίκου Οικονομόπουλου διασκέδασαν πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους, η Βάνα Μπάρμπα, η Νίνα Λοτσάρη, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σόφη Πασχάλη με το σύντροφό της και πολλοί ακόμα.

Η Ιωάννα Παππά γίνεται η γνωστή ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη στο έργο η «Οδός Πολυδούρη» της Ρούλας Γεωργακοπούλου. Η παράσταση παρουσιάζεται από τις 8 Μαΐου και για 16 παραστάσεις στη σκηνή του Θεάτρου Βασιλάκου από τον Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR