Αφράτο, ποντιακό πιροσκί με πατάτες. Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 09 Ιουλίου 2013, 13:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Αφράτο, ποντιακό πιροσκί με πατάτες. Μέσα σε ένα μπολ διαλύετε τη μαγιά με το χλιαρό νερό. Προσθέτετε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύετε μέχρι να δημιουργηθεί ένα μαλακό ζυμάρι. Το αφήνετε για 30 λεπτά να «ξεκουραστεί» και να φουσκώσει. Το χωρίζετε σε μπαλάκια 100 γραμμ. το καθένα και τα ανοίγετε με τα δάχτυλα σε λεπτά φύλλα (αφού προηγουμένως βρέξετε με λίγο λάδι τα δάχτυλα σας). Μέσα στο καλαμποκέλαιο σοτάρετε τα κρεμμύδια, τις πατάτες και τον άνηθο. Κατόπιν προσθέτετε 1 κουταλιά αλάτι και τη ρίγανη. Απλώνετε σε κάθε φύλλο λίγη γέμιση και διπλώνετε. Τηγανίζετε τα πιροσκί σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά. Πηγή: www.mirsini.gr TAGS: ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor
VIDEOS/ Ηλίας Ψινάκης: Ρώτησε on air τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου αν είναι ζευγάρι - "Παίζει στα αλήθεια το ειδύλλιο;"
VIDEOS/ Ναταλία Γερμανού για ανακοίνωση χωρισμού Οικονομάκου - Μιχόπουλου: "Πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι..."
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends