counter

Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο"

Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο"
Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο"

Στην εκπομπή “I Love Σου Κου” βρέθηκε καλεσμένη η Αποστολία Ζώη το πρωί του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου και μίλησε για όλους και για όλα στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ίδια αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με το τραγούδι, με τον αθλητισμό, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τους γονείς της.

Δείτε επίσης! Αποστολία Ζώη: "Έχω φτάσει κοντά στον γάμο"! Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ακόμα

Όσα είπε η Αποστολία Ζωή

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δεν μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δεν σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Για την αποχή της από το τραγούδι, η Αποστολία Ζώη είπε: «Διέκοψα το τραγούδι γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα για να πας μπροστά. Έμεινα τότε τέσσερα χρόνια εκτός χώρου. Όταν έφυγα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσω. Επέστρεψα στο τραγούδι γιατί η μαμά μου τότε ήταν άρρωστη και ήθελε να με δει ξανά να τραγουδάω».

Για τους γονείς της, η Αποστολία Ζώη εξομολογήθηκε: «Η απώλεια της μητέρας μου με συντάραξε. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο. Ήταν ένα μούδιασμα, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR