counter

Αποστολία Ζώη: "Έχω φτάσει κοντά στον γάμο"! Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ακόμα

Αποστολία Ζώη: "Έχω φτάσει κοντά στον γάμο"! Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ακόμα
Αποστολία Ζώη: "Έχω φτάσει κοντά στον γάμο"! Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ακόμα

Η γνωστή τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την κάμερα του «Happy Day» για όλους και για όλα.  Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για την απώλεια των γονιών της, τη σχέση με πασίγνωστο ηθοποιό που της χρέωσαν στο παρελθόν, αλλά και τη στάση που κρατά η ίδια για τον γάμο όλα αυτά τα χρόνια.
 
Όσα είπε για τον γάμο η Αποστολία Ζώη
 
«Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αεροσυνοδός ή χημικός μηχανικός. Το τραγούδι προέκυψε κάπως περίεργα» αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας: «Είχα βγει ως πελάτισσα σε ένα μαγαζί, μου έδωσαν το μικρόφωνο και μου έκαναν πρόταση οι επιχειρηματίες, επειδή με άκουσαν να τραγουδάω». 
 
«Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό, χρειαζόμουν βοήθεια», είπσε στη συνέχεια η Αποστολία Ζώη. «Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου απλά δεν χρησιμοποιούνται», υπογράμμισε στη συνέχεια η Αποστολία Ζώη
 
 
Κλέινοντας η τραγουδίστρια μίλησε για την άποψή της για τον γάμο, αναφέροντας: «Δεν θα ήθελα να παντρευτώ για να χωρίσω στη συνέχεια, οπότε γι’ αυτό δεν το έχω τολμήσει ακόμη. Έχω πλησιάσει κοντά στον γάμο αλλά δεν το έχω τολμήσει».
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR