counter

Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Δεν μπορώ να συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ οι γονείς μου"

Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Δεν μπορώ να συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ οι γονείς μου"
Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Δεν μπορώ να συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ οι γονείς μου"

Η Αποστολία Ζώη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, το φλερτ στα social media αλλά και την παύση που έκανε από το τραγούδι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 «Το “Δεν είσαι εδώ” (σ.σ. που είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού) θα το πω πρώτα απ’ όλα στους γονείς μου. Αυτές τις ημέρες έβλεπα τις φωτογραφίες τους και μου φαινόταν πάρα πολύ περίεργο το ότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα», εξομολογήθηκε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Δείτε επίσης - Αποστολία Ζώη: "Κλείστηκα στον εαυτό μου, μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα"

«Το φλερτ στα social media σε εμένα είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί… μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου! Δεν ξέρω, με έχουν μάλλον ότι είμαι κορίτσι για σπίτι. Φυσικά και δίνω σημασία στην ηλικία, άμα γνωρίσω κάποιον από κοντά, γιατί μικροδείχνω κιόλας οπότε υπάρχει ένα φλερτ από μικρότερους άνδρες. Θα ρωτήσω, λοιπόν, αν κάτι με ενδιαφέρει», πρόσθεσε η Αποστολία Ζώη.

Τέλος, η Αποστολία Ζώη ανέφερε: «Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά, να αλλοιώνομαι κάπως και δεν μου άρεσε οπότε σταμάτησα για κάποια χρόνια. Τέσσερα χρόνια. Το οργάνωνα περίπου ενάμιση χρόνο πριν και έλεγα ότι, αν σταματήσω, δεν θα ξαναμπώ στα social media και δεν θα ξαναέχω κινητό τηλέφωνο. Μου έλεγαν όλοι ότι είμαι τρελή, αποκλείεται και τα λοιπά. Το έκανα όμως για ενάμιση χρόνο».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αποστολία Ζώη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR