counter

Αποστολία Ζώη: "Κλείστηκα στον εαυτό μου, μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα"

Αποστολία Ζώη: "Κλείστηκα στον εαυτό μου, μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα"
Αποστολία Ζώη: "Κλείστηκα στον εαυτό μου, μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» η Αποστολία Ζώη.

Δείτε επίσης - Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το μπουλινγκ που είχε στα παιδικά της χρόνια αποκαλύπτοντας πως περιθωριοποιήθηκε και κλείστηκε στον εαυτό της.

Όσα είπε η Αποστολία Ζώη

«Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμένα. Όταν τελείωσα το δημοτικό ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή όταν τελείωσα το δημοτικό ζύγιζα είκοσι πέντε κιλά. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για εμένα ήταν σημαντικοί τότε. Έτσι κατά κάποιο τρόπο περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

«Τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολα για εμένα. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε, “όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει”. Έπειτα έτυχε και έκανα επιτυχία στο τραγούδι αργότερα και να γίνω γνωστή. Η μοίρα πως τα φέρνει καμία φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν, “τι ωραία παρέα που κάναμε;”. Έτσι είπα “πότε; και δεν τα θυμάμαι. Που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα”…δεν το είχα συζητήσει με κανέναν, άλλαξα πόλη μετά και ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε η Αποστολία Ζώη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την εξομολόγηση της τραγουδίστριας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR