counter

Μικαέλα Φωτιάδη: "Ο δράστης ήταν βαλτός και άγνωστος σε εμένα"

Μικαέλα Φωτιάδη: "Ο δράστης ήταν βαλτός και άγνωστος σε εμένα"
Μικαέλα Φωτιάδη: "Ο δράστης ήταν βαλτός και άγνωστος σε εμένα"

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη όπως αποκάλυψε η ίδια με ένα στιγμιότυπο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Το μοντέλο δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος την τραυμάτισε και τη γέμισε με μώλωπες.

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στην εκπομπή “Live News” και περιέγραψε όσα εφιαλτικά έζησε μετά την βραδινή της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας στο Κολωνάκι.

Διαβάστε επίσης! Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της

Η Μικαέλα Φωτιάδη για την επίθεση που δέχθηκε

«Σωματικά το κεφάλι μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχα και ένα θέμα με το κεφάλι πριν από το χτύπημα και μετά χτυπήθηκε χειρότερα και θα πάω σε λίγες ώρες σε γιατρό να μου ελέγξουν το κεφάλι για να δουν σε τι κατάσταση είναι», είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη και συνέχισε για το όνομα του άνδρα που είχε κατήγγειλε στην ανάρτησή της:

«Αυτό το έγραψα εκείνη την ώρα, διότι είχαμε χωρίσει και είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιους καβγάδες. Μέχρι πριν δύο βδομάδες είχαμε και επικοινωνία φιλικά αλλά υπήρχαν και οι καβγάδες. Οπότε πάνω στα νεύρα μου και στη θολούρα μου πήγε εκεί το μυαλό μου αλλά μετά το σκέφτηκα ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση που είχαμε δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

«Ένας άγνωστος, που θεωρώ ότι ήταν βαλτός γιατί ούτε που με έκλεψε, ούτε τίποτα. Από όσους έχουν μιλήσει τρεις είναι φίλοι. Έχουν μιλήσει πολλά άτομα. Μόλις είδα και μία συνέντευξη από μία κοπέλα, την οποία έχω να δω 10 χρόνια και μίλησε για την πρώην σχέση μου ότι έστελνα μηνύματα, ότι εγώ είχα εμμονή. Όλα αυτά είναι χαζά. Με όλο αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό και ειδικά με αυτό που συνέβη έχω καταλάβει ποιοι είναι οι φίλοι μου και ποιοι όχι. Μάλιστα, έχουν μιλήσει και άτομα που είναι ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί και κάποιοι από αυτούς που μίλησαν να εμπλέκονται σε κάποια πράγματα.

Θα έπρεπε να το είχα κάνει αμέσως μήνυση, αλλά δεν ήξερα και εγώ που να απευθυνθώ, πώς να το διαχειριστώ. Δεν είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί. Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά σίγουρα, τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά στο μυαλό μου. Έχω και τον δικηγόρο μου πλέον δίπλα μου, που και αυτό είναι λυτρωτικό», συμπλήρωσε το μοντέλο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR