counter

Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της

Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της
Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολωνακίου η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά, πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί, που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μία σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί, ακόμα και έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμη. Έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα και το περιστατικό και στον ύπνο μου», είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "T-Live", η Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της.

Μάλιστα, η Σταρ Ελλάς και πρώην παίκτρια του GNTΜ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες έδειξε τους μώλωπες στο πρόσωπό της.

Δείτε επίσης! Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: "Έστειλα μήνυμα να ρωτήσω πως είναι - Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της"

Θα κινηθεί νομικά η Μικαέλα Φωτιάδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα”, η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της.

«Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Μίλησαν άνθρωποι για μένα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους. Δεν πειράζει, θα τα κανονίσει και αυτά ο δικηγόρος μου. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου και να σταματήσει ο κάθε άσχετος να μιλάει για μένα», δήλωσε η Μικαέλα Φωτιάδη στην πρωινή εκπομπή του Alpha και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

Μάλιστα, στο “Super Κατερίνα” μίλησε και ο δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR