counter

Μικαέλα Φωτιάδη: Η εμφάνιση σε κάμερα μετά τον ξυλοδαρμό της - "Ρώτησαν το παιδί μου στο σχολείο 'ποιος χτύπησε τη μαμά σου;'"

Μικαέλα Φωτιάδη: Η εμφάνιση σε κάμερα μετά τον ξυλοδαρμό της - "Ρώτησαν το παιδί μου στο σχολείο 'ποιος χτύπησε τη μαμά σου;'"
Μικαέλα Φωτιάδη: Η εμφάνιση σε κάμερα μετά τον ξυλοδαρμό της - "Ρώτησαν το παιδί μου στο σχολείο 'ποιος χτύπησε τη μαμά σου;'"

Στην κάμερα της εκπομπής “Επί Τόπου” και τον Νάσο Γουμενίδη μίλησε η Μικαέλα Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό της στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σταρ Ελλάς 2015 και πρώην παίκτρια του GNTM περιέγραψε στην εκπομπή του OPEN τα όσα έζησε και αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της.

Δείτε επίσης! Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της

Όσα είπε η Μικαέλα Φωτιάδη

«Εκείνο το βράδυ είχα βγει για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Όταν έψαξα για ταξί, κάποιος μου επιτέθηκε και με τράβηξε από τα μαλλιά. Αμέσως επιτέθηκα κι εγώ. Πάνω στο ξύλο σκέφτηκα μήπως έχει κάποιο όπλο. Τον χτύπησα και μετά με χτύπησε πιο πολύ. Θυμάμαι ότι την ώρα που μπορούσα να φύγω, γύρισα και έριξα ένα τελευταίο βλέμμα για να δω το πρόσωπό του γιατί δεν τον είχα δει και όπως γύρισα μου έριξε μια δυνατή μπουνιά και μαύρισαν όλα. Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά. Μου έλεγε “μάθε να μη μιλάς”, δεν θυμάμαι ακριβώς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν είναι τόσο κοντά μου, όσο φαίνονται. Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θέλω να πιστεύω ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο.

Εκείνη την ώρα ήθελα να βρεθώ σπίτι μου, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θόλωσα. Ήθελα να ηρεμήσω γιατί πόναγε πολύ το κεφάλι μου, ήθελα απλά να ξαπλώσω. Κράταγα το κεφάλι μου, έκλαιγα, πονούσα, ζαλιζόμουν και έκανα εμετούς.  

Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου, ο σκοπός να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Ακόμη συνέρχομαι. Δεν θα κάνω βήματα πίσω, μόνο μπροστά. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Για τα σχόλια που ακούστηκαν περί αγοραίου έρωτα, η Μικαέλα Φωτιάδη απάντησε: «Μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Δεν σημαίνει ότι όταν λες όχι, θα σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με τράφικινγκ; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του θα κάτσουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν το παραμικρό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου».

«Ρώτησαν το παιδί μου στο σχολείο του “ποιος χτύπησε τη μαμά σου;”. Από τη μια σκέφτομαι να πω στον γιο μου - σε περίπτωση που δει κάποιες εικόνες - ότι έπαιξα σε κάποια ταινία και από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν είναι καλό να λέμε ψέματα στα παιδιά μας και μπορεί μεγαλώνοντας να δει κάποια άρθρα. Καλύτερα να πούμε την αλήθεια και ότι έγινε κάποιο συμβάν. Δεν θα παρουσιάσω τη μαμά του ως θύμα. Αν αντικρίσω τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να με χτυπήσουν θα ήθελα να τον φτύσω. Θέλει να με χτυπήσει αλλά δεν έχει τα κότσια να το κάνει μόνος του και βάζει κάποιον άλλον. Είναι γελοίο», δήλωσε ακόμη.

«Μου έχουν βρει υγρό στο κεφάλι και πρέπει να κάνω εξετάσεις για να μάθω για ποιο λόγο το έχω. Λόγω της επίθεσης το πρόβλημα έχει γίνει πιο έντονο. Πονάω πιο πολύ από ότι θα έπρεπε», κατέληξε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR