counter

Η Όλγα Κιουρτσάκη ξεσπά: "Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω"

Η Όλγα Κιουρτσάκη ξεσπά: "Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω"
Η Όλγα Κιουρτσάκη ξεσπά: "Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω"

Το ξέσπασμα της Όλγας Κιουρτσάκη προκάλεσαν κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, με αφορμή ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει το Tik Tok και είχε δηλώσει πως δεν εργάζεται, αφού ασχολείται με το μεγάλωμα της κόρης της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ανέβασε νέο βίντεο όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Το βίντεο που ανέβασα με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ. Γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω, είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους.

Διαβάστε επίσης: Oλγα Kιουρτσάκη: Το δύσκολο βράδυ που πέρασε - "Ξύπνησε με κλάματα δυνατά και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω"

Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται τους άλλους ανθρώπους, να μην κρίνει, να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγια την οποιαδήποτε ηλιθιότητα, που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους.

Γιατί, μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία ομάδες επιτίθενται σε ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, επειδή εμένα δουλεύει ο σύζυγός μου, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια γιατί το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών. Το δικό μου παιδί είναι 9 μηνών. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;".

@olgadkiourtsaki Απάντηση στον χρήστη @aliki_valeri ♬ πρωτότυπος ήχος - OlgaDK
@olgadkiourtsaki #mygirl #γιαεσας #foryourpage #fypシ #scorpio_love #φιλοιτικτοκ #fyp #fy #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #2024 #foryoupage #memories ♬ original sound - Nhạc Thư Giãn Giảm căng thẳng
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR