counter

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Στο Διαφάνι έξι χρόνια αργότερα...

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Στο Διαφάνι έξι χρόνια αργότερα...
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Στο Διαφάνι έξι χρόνια αργότερα...

Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Διαφάνι και συντάραξαν τη ζωή όλων, η σεναριογράφος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Μελίνα Τσαµπάνη µάς μεταφέρει 6 χρόνια αργότερα. Όλοι οι ήρωες έχουν αλλάξει ριζικά και οι εξελίξεις συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα ο Μελέτης αποφασίζει να φύγει για το Παρίσι, ενώ στην Αθήνα τη Δρόσω την πολιορκούν δύο άντρες. 

Έξι χρόνια μετά στο Διαφάνι

Διαφάνι 1965. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς πρόκειται να δούµε ένα χρονικό άλµα 6 χρόνων. Μέσα σε αυτά τα χρόνια η ζωή των ηρώων είναι εντελώς διαφορετική. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, όµως, ένα πράγµα έχει µείνει αναλλοίωτο. Η αγάπη της Πηνελόπης και του Μελέτη. Οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά από όλους και να ζουν τον απαγορευµένο έρωτά τους. Ακόµη και ο Κωνσταντής δεν έχει ιδέα τι συµβαίνει, καθώς ο Μελέτης είναι σίγουρος πως θα κατέκρινε κάτι τέτοιο και θα του ζητούσε να το σταµατήσει.

Αλλαγές στην οικογένεια των Σεβαστών

Μάλιστα, επειδή η Ασηµίνα µε τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού και η συνεργασία µε τον συνεταιρισµό πάει καλά, ο Κωνσταντής µε τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους. Μία επιχείρηση που έχει δέσει ακόµη περισσότερο τα δύο ξαδέλφια. Ο Κωνσταντής στα χρόνια που πέρασαν γνώρισε και έχει σχέση µε τη ∆όµνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέµελη. Ο ίδιος, µάλιστα, συστήνει στην οικογένειά του τη ∆όµνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντοµα τους αρραβώνες τους. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται.

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη χωρίζουν

Όπως θα παρακολουθήσουµε, ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και εξαγριώνεται. Μάλιστα, δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη να τερµατίσει αυτή την απαγορευµένη σχέση. Ύστερα απ’ το τελεσίγραφο του Κωνσταντή, ο Μελέτης είναι µπερδεµένος και αντιµέτωπος µε ένα τεράστιο δίληµµα. Από τη µία έχει τη µοναδική γυναίκα που έχει αγαπήσει και από την άλλη τον Κωνσταντή, µε τον οποίο τους δένουν ισχυροί δεσμοί. Έτσι, µε βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως πρέπει να αποτραβηχτούν.

Ο Μελέτης αποφασίζει να πάει στο Παρίσι

Καταρρακωµένος πια, παίρνει µια σηµαντική απόφαση για τη ζωή του. Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να πάει στο Παρίσι αφήνοντας την Πηνελόπη συντετριµµένη αλλά και όσα έχτισε όλα αυτά τα χρόνια µε τον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη καταρρακώνεται και δεν µπορεί να πιστέψει πως χάνει τον Μελέτη, ενώ εκείνος είναι έτοιμος να ξεκινήσει µία νέα ζωή προκειμένου να την ξεχάσει. 

Η Δρόσω στην Τρούμπα

Η ∆ρόσω συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα έχοντας αφήσει πίσω της όλα όσα την πλήγωναν στο Διαφάνι. Πλέον είναι τραγουδίστρια σε γνωστό καµπαρέ και ο Τάκης είναι δίπλα της να τη στηρίζει. Ωστόσο, ένα βράδυ, γνωρίζει στο καµπαρέ τον Φίλιππο (θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Ιωάννης Ασκάρογλου), έναν γόνο ισχυρής οικονοµικά οικογένειας, που γοητεύεται από την οµορφιά της.

Ερωτικό τρίγωνο για τη Δρόσω

Τις επόµενες µέρες, η Δρόσω πολιορκείται απ’ τον Φίλιππο, ενώ η µαντάµ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει µια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Ωστόσο, ο Τάκης δεν είναι διατεθειµένος να επιτρέψει κάτι τέτοιο και να τη χάσει από τη ζωή του. Ένα βράδυ, καβγαδίζει άσχηµα µε τον Φίλιππο µέσα στο µαγαζί µε αποτέλεσµα να τον διώξουν. Η ∆ρόσω βρίσκεται στη µέση ενός ερωτικού τριγώνου και δύο αντρών, µε τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της. Η ίδια σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Φίλιππου να αλλάξει ζωή παρά τα όσα της λέει ο Τάκης, που της κλείνει ραντεβού µε τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής για να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR