counter

Δανάη Μιχαλάκη: Η στιγμή που έμαθε πως θα γίνει μαμά και η ανυπομονησία για τον ερχομό της κόρης της

Δανάη Μιχαλάκη: Η στιγμή που έμαθε πως θα γίνει μαμά και η ανυπομονησία για τον ερχομό της κόρης της
Δανάη Μιχαλάκη: Η στιγμή που έμαθε πως θα γίνει μαμά και η ανυπομονησία για τον ερχομό της κόρης της

Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά η Δανάη Μιχαλάκη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Βίτσα.

Η ηθοποιός, που περιμένει κοριτσάκι, μίλησε μεταξύ άλλων, για την ξαφνική δημοσιότητα που έφεραν οι «Άγριες Μέλισσες», την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και τη μητρότητα.

Και ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες, όταν, μέσα σε μια νύχτα, σε έμαθε όλη η Ελλάδα. Πώς ήταν αυτή η μετάβαση;

Απότομα ευχάριστη, θα έλεγα. Αρχικά αισθανόμουν μεγάλη χαρά που θα δούλευα, δε με ενδιέφερε κάτι άλλο. Στην πορεία, όμως, η χαρά έγινε ακόμα πιο μεγάλη χάρη στο αποτέλεσμα αυτής της σειράς. Ήμουν πολύ τυχερή που η πρώτη μου δουλειά ήταν η συγκεκριμένη.

Σε τρόμαξε η επιτυχία της σειράς, το γεγονός ότι περπατούσες στο δρόμο και σε αναγνώριζαν όλοι;

Αυτό το περιμένεις όταν μπαίνεις στο χώρο μας. Απλώς, εγώ περίμενα ότι θα γινόταν σταδιακά. Στην περίπτωση μου ήρθε από τη μία μέρα στην άλλη. Το αντιμετώπισα πολύ ψυχραιμία και είπα στον εαυτό μου: «Έτσι έχει κατάσταση και θα βρεις τρόπο να την διαχειριστείς». Και έτσι έγινε. Άλλωστε η τόση αγάπη που εισπράττεις από τον κόσμο για κάτι που κάνεις και υποστήριξη που σου δείχνει ενώ δε σε ξέρει μόνο καλό μπορεί να είναι.

Εκείνη την περίοδο, εκτός από την επιτυχία της σειράς, ήρθε πολλή χαρά και στην προσωπική ζωή σου καθώς γνωριστήκατε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Εκείνος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι ερωτεύτηκε την καλοσύνη σου. Εσύ τι αγάπησες εκείνον;

Την ευαισθησία του, το γεγονός ότι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι ο εαυτός του και φυσικά, πολλά άλλα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει.

Σεβαστήκατε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Αυτό είναι το ζητούμενο: να γνωρίσεις τον άλλον και να μη θέλεις να τον αλλάξεις από την αρχή ήμαστε και οι δύο τόσο αληθινοί!

Γνωριζόσαστε από παλιά;

Όχι έγινε τυχαία η γνωριμία μας.

Το κατάλαβες με την πρώτη ματιά ότι ήταν έρωτας;

Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έγινε σταδιακά, καθώς η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ φευγαλέα. Εγώ δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και συναντηθήκαμε στιγμιαία. Η γνωριμία έγινε αργότερα.

Τι σου έχει μάθει ο Γιώργος και τι έχεις μάθει εσύ σε εκείνον αντίστοιχα;

Ο Γιώργος μου έχει μάθει να μην είμαι αναβλητική. Εγώ ίσως προσπαθώ να του δείξω την πιο ζεν πλευρά της ζωής, ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Φέτος, την παραμονή των γενεθλίων σου, ανέβασες ένα τρυφερό post στο οποίο ανέφερες ότι γιορτάζεις τριπλά: την επέτειο του γάμου σου, τα γενέθλια σου και τον ερχομό του μπιζελιού, όπως χαρακτηριστικά έγραψες.

Ναι.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Παπαγεωργίoυ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως θα γίνει πατέρας

Πως είναι για σένα αυτή η περίοδος;

Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνάει πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα.

Πώς αισθάνθηκες όταν έμαθες ότι θα γίνεις μαμά;

Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα ήθελα να γίνω μαμά.

Σε λίγο καιρό στη ζωή σου θα έρθει ένα κοριτσάκι. Έχεις αγωνία για την πρώτη σας συνάντηση;

Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Και ο πατέρας σου και η μητέρα του συζύγου σου, Φιλαρέτη Κομνηνού, στις δηλώσεις τους δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που θα γίνουν παππούδες. Έχετε και οι δύο πολλή αγάπη από τις οικογένειές σας.

Προερχόμαστε από πολύ αγαπημένες οικογένειες και μόνο χαρά έχει φέρει σε όλους η επικείμενη άφιξη του μωρού.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR