counter

Έλληνας ηθοποιός έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Έλληνας ηθοποιός έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω Facebook
Έλληνας ηθοποιός έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Άγγελος Ανδριόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, που έχει παίξει σε πολλές μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι “Άγριες Μέλισσες”, “Το Κόκκινο Ποτάμι” και ο “Άγιος Παΐσιος”, στις 27 Ιουλίου έγινε πατέρας και κράτησε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του από τη σύζυγό του, Βάλια.

Όπως είναι αναμενόμενο, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Δείτε ΕΔΩ! φωτογραφία από τον γάμο του Άγγελoυ Ανδριόπουλoυ

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Άγγελος Ανδριόπουλος πριν από μερικές ημέρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα ποδαράκια του νεογέννητου γιου του.

Η ανάρτηση του Άγγελου Ανδριόπουλου για τη γέννηση του γιου του

«Στις 27/07/2023 ήρθες σαν φως και από εκείνη την ημέρα, μόνο μας φωτίζεις. Η πιο σημαντική κι ευλογημένη στιγμή που έχουμε ζήσει με την μαμά σου Valia Psomiadi  . Το μέλλον μέσα από τα ματάκια σου φαίνεται πιο όμορφο και πιο ελπιδοφόρο... Καλώς ήρθες μπέμπη!», έγραψε ο Άγγελος Ανδριόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του.

Άγγελος Ανδριόπουλος: Όταν κατήγγειλε ότι απολύθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Τον περασμένο Μάϊο ο Άγγελος Ανδριόπουλος μέσα από τα social media έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του είχε αποκαλύψει πως απολύθηκε από θεατρική παράσταση, επειδή η σύζυγός του, Βάλια Ψωμιάδη, έμεινε έγκυος.

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω... εγκυμοσύνης. Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινή σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει "ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου". Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..?) το καλό? Τον στόχο? μιας παράστασης...».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR