counter

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Βόσκαρης στο Διαφάνι πολιορκεί τη Σοφούλα - Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Βόσκαρης στο Διαφάνι πολιορκεί τη Σοφούλα - Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

Τι θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Βόσκαρης, στα επόμενα επεισόδια, σκέφτεται ένα αδίστακτο σχέδιο προκειμένου να καταφέρει να εκδικηθεί την Ελένη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί και της Σοφίας Τσίρκα, πολιορκεί τη Σοφούλα για να εδραιωθεί στο Διαφάνι. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε τη ζήλια της Ασηµίνας για την αδελφή της και τον Νικηφόρο να αναζωπυρώνεται, καθώς εκείνος συµφωνεί να βλέπει η Δρόσω τον γιο της, τον µικρό Σέργιο. 

Ο Βόσκαρης προσπαθεί να καταστρέψει την Ελένη

Ο Βόσκαρης, από τη στιγµή που πήρε µετάθεση στο Διαφάνι, προσπαθεί να βρει συµµάχους για να πολεµήσει την Ελένη και για να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Γνωρίζει καλά πως όλοι αγαπούν την Ελένη και δύσκολα θα βρει κάποιον να τον δεχτεί και να τον βοηθήσει στα αδίστακτα σχέδια που έχει για να την εκδικηθεί. Και ενώ τα Χριστούγεννα φτάνουν στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει, η Ελένη δεν µπορεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Βόσκαρη και µοιράζεται όσα έζησε µε τη Δρόσω. Της αποκαλύπτει ποιος πραγµατικά είναι ο Βόσκαρης και εκείνη µαζί µε τον Λάµπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν άµεσα από το χωριό, πριν προλάβει να κάνει µεγαλύτερο κακό στην αδελφή της. Μάλιστα, αποφασίζουν να µιλήσουν στον Γραµµατικό παρότι εκείνος ετοιµάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Κανείς, όµως, δεν µπορεί να φανταστεί τι ετοιµάζει ο Βόσκαρης και τον τρόπο µε τον οποίο θα καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι.

Η Σοφούλα και ο Άγγελος αποφασίζουν να δώσουν µία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Όσο οι µέρες περνούν, η Σοφούλα και ο Άγγελος αποφασίζουν να δώσουν ακόµη µία ευκαιρία στη σχέση τους. Η παρουσία, όµως, της κοπέλας δεν περνά απαρατήρητη από τον Βόσκαρη, ο οποίος τη γυροφέρνει ψάχνοντας τρόπο να βρεθεί κοντά της. Κι ενώ ο Τόλλιας δίνει τη συγκατάθεσή του για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας, ο νέος Διοικητής Διαφανίου έχει άλλα σχέδια για την κόρη του κοινοτάρχη. Ο Βόσκαρης, πρόκειται να ρίξει τα δίχτυα του στη Σοφούλα και την πολιορκεί προκειµένου να την κάνει δική του. Επιστρατεύει τη γοητεία του αλλά και την εξουσία του για να εντυπωσιάσει την κοπέλα και τα καταφέρνει.

Η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα του Βόσκαρη

Η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα του και κινδυνεύει να βάλει ξανά σε δεύτερη µοίρα τον Άγγελο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν έχει συναισθήµατα για εκείνη. Η κοπέλα είναι ένα εύκολο θύµα, καθώς ο Βόσκαρης θέλει να εδραιώσει τη θέση του µέσω εκείνης και να µαθαίνει στοιχεία για την Ελένη που θα τον βοηθήσουν να την εκδικηθεί τόσο για θάνατο του Σέργιου όσο και για το γεγονός ότι κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή του.  

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία της πανικοβάλλει την Ασηµίνα. Μάλιστα, η τελευταία εξοργίζεται καταλαβαίνοντας πως ο Νικηφόρος θέλει να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός σύµµαχος της Ασηµίνας είναι η Μυρσίνη, η οποία θεωρεί επίσης πως η Δρόσω δεν πρέπει να έχει καµία επικοινωνία µε τον Σέργιο. Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή της στο χωριό. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί και της φέρονται σκληρά. Τις επόµενες µέρες κι ενώ η Ασηµίνα κάνει τα πάντα προκειµένου να νιώσει η Δρόσω ανεπιθύµητη, ο Νικηφόρος φαίνεται πως κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Η ζήλεια της Ασημίνας αναζωπυρώνεται

Μάλιστα, η Ασηµίνα ανακαλύπτει πως επικοινωνούν, γεγονός που αναζωπυρώνει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και την αδελφή της. Έπειτα, η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την απειλήσει να φύγει και πάλι από το χωριό και να τους αφήσει ήσυχους. Θα καταλάβει, όµως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που ήταν όταν έφυγε έξι χρόνια πριν. Από την άλλη, ο Νικηφόρος βλέπει µέρα µε τη µέρα τον γάµο του να βουλιάζει, ενώ η Ασηµίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα µονοπάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί!

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne