Ο Γιώργος Τσούλης έφτιαξε χαλβά σιμιγδαλένιο με πορτοκάλι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι από τον Γιώργο Τσούλη - Υλικά
- 380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 250 ml ηλιέλαιο
- 50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο
- 2 πορτοκάλια
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι από τον Γιώργο Τσούλη - Για το σιρόπι
- 300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 1 lt νερό
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι από τον Γιώργο Τσούλη - Για το σερβίρισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Γιώργο Τσούλη να μας δείχνει τη συνταγή για τον χαλβά σιμιγδαλένιο με πορτοκάλι:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)