- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το μασκαρπόνε μαζί με την ζάχαρη. Βουτήξτε τα μπισκότα σαβαγιάρ σε ένα μείγμα με καφέ εσπρέσο και ρούμι.
- Βάζετε τα σαβαγιάρ σε ένα πιάτο και από πάνω στρώνετε την κρέμα.
- Επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά.
- Πασπαλίζετε με σκόνη κακάο.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)