counter

Τιραμισού

Τιραμισού
Τιραμισού

  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε το μασκαρπόνε μαζί με την ζάχαρη. Βουτήξτε τα μπισκότα σαβαγιάρ σε ένα μείγμα με καφέ εσπρέσο και ρούμι.

 

  • Βάζετε τα σαβαγιάρ σε ένα πιάτο και από πάνω στρώνετε την κρέμα.

 

  • Επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά.

 

  • Πασπαλίζετε με σκόνη κακάο.



Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR