Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έφτιαξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παραδοσιακό κανταΐφι.
Κανταΐφι - Υλικά:
500 γρ. φύλλο κανταΐφι, 1 κ.σ. κανέλα, φλούδα από ένα πορτοκάλι, 1 κιλό ζάχαρη, 1 λίτρο νερό, 2 ξυλάκια κανέλας, 23 γαρύφαλλα, 6-7 σταγόνες λεμόνι, 200 γρ. φρέσκο βούτυρο (τύπου Κέρκυρας).
Δείτε τη Μαρία Εκμεκτσίογλου να μαγειρεύει κανταΐφι:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)