X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Συνταγή για Γρανίτα Πεπόνι από τη Γωγώ Δελογιάννη

Συνταγή για Γρανίτα Πεπόνι από τη Γωγώ Δελογιάννη

Το πεπόνι, αυτό το υπερφρούτο με το μοναδικό χρώμα και το μοναδικό άρωμα, είναι φανταστική βάση για παιχνίδι. Εδώ παίξαμε γρανίτα.

Γρανίτα - Υλίκα

  • 1/2 κούπα ζάχαρη 
  • 4 κ.σ. νερό 
  • 1 πεπόνι μετρίου μεγέθους (όποια ποικιλία σου αρέσει) 

Γρανίτα Πεπόνι - Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το πεπόνι. Και το κόβουμε σε μπουκιές. 

Σε μεγάλο μπρίκι, λιώνουμε τη ζάχαρη με το νερό για 2′ -3′, σε μέτρια φωτιά. 

Σε μπλέντερ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για 2′ -3′, ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. 

Βάζουμε στην κατάψυξη, είτε σε φόρμες γρανίτας, είτε σε μεγάλο σκεύος. 

Για καλύτερη υφή κάθε 2 ώρες το ανακατεύουμε με σύρμα χειρός, αν βρίσκεται σε μεγάλο σκεύος.

Από Γωγώ Δελογιάννη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)