counter

Η Γωγώ Δελογιάννη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: "Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να πιστέψω"

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το 2020 κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η Γωγώ Δελογιάννη, η οποία μαγείρευε συχνά στην κοινωνική κουζίνα, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τόνισε πως δεν είχε καταλάβει τίποτα. 

Διαβάστε επίσης! Ο Άλλος Άνθρωπος: Για απάτη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος - Τι απαντά ο ίδιος

Η Γωγώ Δελογιάννη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Στην κοινωνική κουζίνα δεν εργάζεται κανείς γιατί είναι εθελοντική συνεισφορά, εγώ βοηθάω εκεί, δεν εργάζομαι. Δεν έχω επικοινωνήσει, ακριβώς γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να πρέπει να πω κάτι ή να κρίνω κάτι χωρίς να ξέρω. Είναι και δύσκολο ηθικά και ψυχικά αυτό. Στην αρχή πίστεψα ότι είναι κάτι fake, ένα fake news. Ψάχνοντας βρήκα το πόρισμα, κατάλαβα ότι είναι μια έρευνα που έχει γίνει από μια Δημόσια Αρχή, σε βάθος ετών και πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να πιστέψω, δεν είναι κάτι ούτε εύκολο και ξέρετε πάντα μπαίνουμε στη διαδικασία οι άνθρωποι να λέμε “Και εγώ τώρα τόσο βλάκας είμαι, δεν είχα καταλάβει τίποτα;”. Η απάντηση σε αυτό είναι, “ναι δεν είχα καταλάβει τίποτα”», δήλωσε μεταξύ άλλων η Γωγώ Δελογιάννη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR