- Βράστε τα ζυµαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Σουρώστε και κρυώστε σε τρεχούµενο νερό.
- Συµβουλή: Κρυώνουµε και ξεπλένουµε τα ζυµαρικά για τις σαλάτες, πρώτον, για να σταµατήσει ο βρασµός τους και, δεύτερον, για να φύγει το επιπλέον άµυλο και να µην κολλάνε µεταξύ τους.
- Κόψτε τα ντοµατίνια στη µέση και ρίξτε µέσα σε ένα µπολ, προσθέστε ελαιόλαδο και µε ένα κουτάλι πατήστε τα να βγάλουν τα υγρά τους και να δηµιουργηθεί µια σάλτσα µε το λάδι. Ρίξτε το πέστο και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τα ζυµαρικά , τις ελιές και τη φέτα κοµµένη σε κυβάκια.
- Σερβίρετε σε πιάτα και γαρνίρετε µε φύλλα βασιλικού και φρεσκοτριµµένο πιπέρι.
Kόστος συνταγής: 6€
Πηγή: Περιοδικό