1. Καθαρίζετε και πλένετε τις πατατούλες πολύ καλά. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τις πατάτες, ανακατεύετε αμέσως και σκεπάζετε το τηγάνι με ένα καπάκι που εφαρμόζει καλά.
2. Τηγανίζετε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν ελαφρά, 3-4 λεπτά πριν τις κατεβάσετε από το τηγάνι πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο. Τραβάτε τις πατάτες με τρυπητή κουτάλα και τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λάδι τους. Αλατίζετε και σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: www.mirsini.gr