Μπριζόλα μοσχαρίσια με μουστάρδα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Μπριζόλα μοσχαρίσια με μουστάρδα Ζητήστε από τον χασάπη να κόψει τις µπριζόλες σε πάχος τουλάχιστον 2 εκατοστών. Αφήστε τες εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (ώστε να ζεσταθούν στο εσωτερικό τους, διαφορετικά ίσως παραψηθούν προσπαθώντας να πετύχουµε τη σωστή θερµοκρασία). Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι το νερό µαζί µε τον ζωµό βοδινού σε µέτρια φωτιά. Προσθέστε τη µουστάρδα, το θυµάρι, την πιπερίτσα και το κρεµµυδάκι ψιλοκοµµένα. Βράστε για 10 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο. Αποσύρετε από την εστία και ανακατέψτε µέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ανάψτε την ψησταριά σας και λαδώστε καλά τη σχάρα και το κρέας. Αλατίστε και ψήστε γυρνώντας συχνά. Επιλέξτε ως µέγιστο ψήσιµο το µέτριο προς καλοψηµένο. Αν ψήσετε παραπάνω, χάνεται όλη η υγρασία και σκληραίνει το κρέας (αν έχετε θερµόµετρο, µετρήστε στο κέντρο της µπριζόλας και υπολογίστε για µέτριο προς καλό 65-68 βαθµούς). Αφήστε το κρέας για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί» και κόψτε σε χοντρές φέτες, περιχύστε µε τη σάλτσα και συνδυάστε µε σαλάτα ή πατάτες. Κόστος συνταγής: 14€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο διεθνής Έλληνας με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός - βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου
NEWS/ Δανάη Μπάρκα: "Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο, από κινητά"
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends