- Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπαίν μαρί. Κατεβάζετε τη σοκολάτα από τη φωτιά και προσθέτετε το ζαχαρούχο, ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Χτυπάτε ξεχωριστά την κρέμα, να γίνει Σαντιγί (όχι πολύ σφιχτή) και στη συνέχεια προσθέτετε τη σοκολάτα ανακατεύοντας σιγά και απαλά.
- Βάζετε σε μπολάκια της επιλογής σας και αφήνετε να παγώσει.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.