Μοσχάρι στιφάδο στον φούρνο με δεντρολίβανο & φουντούκια Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, 10:15 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Μοσχάρι στιφάδο στον φούρνο με δεντρολίβανο & φουντούκια Προθερµάνετε τον φούρνο στους 160°C. Κόψτε σε χοντρά κοµµάτια το κρέας. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε µε λίγο ελαιόλαδο το κρέας µέχρι να πάρει έντονο σκούρο χρώµα. Σβήνετε µε το κρασί. Σε ένα βαθύ σκεύος για τον φούρνο ρίξτε την τριµµένη ντοµάτα, τα κρεµµυδάκια καθαρισµένα και κοµµένα στη µέση, το δεντρολίβανο χοντροκοµµένο, το φουντούκι, αλάτι και ένα ποτήρι νερό. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και τοποθετήστε οµοιόµορφα το κρέας. Σκεπάστε µε αλουµινόχαρτο ή καπάκι και ψήστε τουλάχιστον για 2 ώρες. Ελέγχετε την υγρασία κάθε µισή ώρα και προσθέστε νερό αν χρειαστεί (το κρέας ψήνεται πιο σωστά σε χαµηλές θερµοκρασίες, οπότε µη βιαστείτε). Σερβίρετε µε ρύζι ή πατάτες. Κόστος συνταγής: 12€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός - βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου
NEWS/ Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο διεθνής Έλληνας με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Φίλιππος Μιχόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για την Αθηνά Οικονομάκου 2 μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends