- Κόβετε το ψάρι σε κύβους όπως επίσης και τις ντομάτες με τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια.
- Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ τα υλικά για την μαρινάδα και ανακατεύετε. Προσθέτετε τα κομμάτια του ξιφία, τις πιπεριές και τις ντομάτες ώστε να μαριναριστούν ελαφρά.
- Περνάτε σε κάθε καλαμάκι με την εξής σειρά, πιπεριά, ξιφία, ντομάτα, ξιφία, πιπεριά μέχρι να γεμίσει το σουβλάκι.
- Στρώνετε τα σουβλάκια σε μια λαδωμένη γκριλιέρα και ψήνετε για λίγα λεπτά.
- Σερβίρετε ζεστά με λαδολέμονο στο οποίο βάζετε και λίγη μουστάρδα.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)