- Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά για 6 λεπτά.
- Καθαρίζετε τις γαρίδες από τα κόκαλα και το εντεράκι και κρατάτε τα κεφάλια.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε περίπου ενάμιση φλιτζάνι νερό τοποθετείτε τα κεφάλια από τις γαρίδες, τα κοτσάνια από το μαϊντανό και αφήνετε να βράσουν έτσι ώστε να γίνουν ζωμός.
- Σε ένα τηγάνι μεγάλο και βαθύ βάζετε το λάδι μαζί με το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια και τις πιπερίτσες.
- Σουρώνετε και παίρνετε τον ζωμό από τα κεφάλια και ρίχνετε στο τηγάνι.
- Στην συνέχεια προσθέτετε τις γαρίδες και βράζετε για περίπου 5-6 λεπτά.
- Όταν οι γαρίδες είναι έτοιμες σβήνετε το μάτι και ρίχνετε τον μαϊντανό και ανακατεύετε.
- Σερβίρετε με φρέσκο μαϊντανό.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)