counter

Λιγκουίνι με κόκκινη σάλτσα και γαρίδες

Λιγκουίνι με κόκκινη σάλτσα και γαρίδες
Λιγκουίνι με κόκκινη σάλτσα και γαρίδες

  • Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά για 6 λεπτά.

 

  • Καθαρίζετε τις γαρίδες από τα κόκαλα και το εντεράκι και κρατάτε τα κεφάλια.

 

  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε περίπου ενάμιση φλιτζάνι νερό τοποθετείτε τα κεφάλια από τις γαρίδες, τα κοτσάνια από το μαϊντανό και αφήνετε να βράσουν έτσι ώστε να γίνουν ζωμός. 

  • Σε ένα τηγάνι μεγάλο και βαθύ βάζετε το λάδι μαζί με το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια και τις πιπερίτσες.

 

  • Σουρώνετε και παίρνετε τον ζωμό από τα κεφάλια και ρίχνετε στο τηγάνι.

 

  • Στην συνέχεια προσθέτετε τις γαρίδες και βράζετε για περίπου 5-6 λεπτά.

 

  • Όταν οι γαρίδες είναι έτοιμες σβήνετε το μάτι και ρίχνετε τον μαϊντανό και ανακατεύετε.

 

  • Σερβίρετε με φρέσκο μαϊντανό.

 


Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR