Η Γωγώ Δελογιάννη παρέα με την Τζένη Μελιτά έφτιαξε λαχανοντολμάδες στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν".
- 1 λάχανο
- ζωμός για το βρασμό του λάχανου να το καλύπτει
- 800 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κσ άνηθο και μαϊντανό
- 1 κγ δυόσμος
- 100 γρ ρύζι γλασέ
- 1 αβγό
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη Γωγώ Δελογιάννη να μας δείχνει τη συνταγή για λαχανοντολμάδες:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)