Η Γωγώ Δελογιάννη έφτιαξε γεμιστά μανιτάρια στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά "Πρωίαν σε είδον".
Γεμιστά μανιτάρια από τη Γωγώ Δελογιάννη - Υλικά
- 1 κιλό μανιτάρια portobello
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 250 ml κρέμα γάλακτος μαγειρικής
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. τριμμένο ρεγκάτο (ή άλλο κίτρινο τυρί, όχι πολύ γλυκό)
- 100 γρ. μπέικον
- αλάτι, πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη Γωγώ Δελογιάννη να μας δείχνει τη συνταγή για τα γεμιστά μανιτάρια:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)