Η Ελένη Ψυχούλη έφτιαξε κέικ με φέτα και ελιές στην εκπομπή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου "Στούντιο 4".
Κέικ με φέτα και ελιές - Υλικά:
- 350 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 50 γρ. ζάχαρη
- 6 αυγά
- 400 γρ. αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 250 γρ. φέτα
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. ελιές
- 1 κ.γ ρίγανη
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Ελένη Ψυχούλη να μας δείχνει τη συνταγή για το κέικ με φέτα και ελιές
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)