counter

Σοκάρει η Ελένη Ψυχούλη: "Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει, έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου"

Σοκάρει η Ελένη Ψυχούλη: "Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει, έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου"
Σοκάρει η Ελένη Ψυχούλη: "Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει, έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου"

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ μίλησε την Πέμπτη 7/9 η Ελένη Ψυχούλη η οποία τις τελευταίες ώρες βίωσε δύσκολες ώρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Η ίδια μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο περιέγραψε την καταστροφή που έζησε στο Πήλιο όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια μη μπορώντας να κρύψει την στεναχώρια της.

Όσα είπε η Ελένη Ψυχούλη για την κακοκαιρία Daniel

«Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει. Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Δείτε επίσης - Λίνα Πρίντζου: Βίντεο από την στιγμή που προσπαθεί να καθαρίσει την πλημμυρισμένη της αυλή στις Μηλιές Πηλίου

«Είναι βιβλική η καταστροφή. Εγώ δε θα πω για κυβερνητικές ευθύνες, διότι καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έγινε που είναι πρωτόγνωρο» πρόσθεσε η Ελένη Ψυχούλη.

Στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη εξήγησε: «Είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι βιβλική η καταστροφή και δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες γιατί καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που έγινε. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ελένη Ψυχούλη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR